HOROSKOP SUDBINSKIH PROMJENA: OVAJ znak će sresti BIVŠU LJUBAV i više ništa NEĆE BITI ISTO, a OVOM zodijaku slijedi RASKID iz VEDRA NEBA!

HOROSKOP SUDBINSKIH PROMJENA: OVAJ znak će sresti BIVŠU LJUBAV i više ništa NEĆE BITI ISTO, a OVOM zodijaku slijedi RASKID iz VEDRA NEBA!

22 svibnja, 2023 0 By Admin 2

Sudbina nekom donosi lijepe stvari, a nekome velike probleme. Jednom znaku će donijeti neočekivani prekid veze, tmurno iznenađenje iz vedrog neba. Dok će drugom znaku donijeti povratak bivše ljubavi kada se tome bude najmanje nadao, a nakon tog susreta, više ništa neće biti isto…

 

VODOLIJA

Vi živite za ljubav, ne pada vam na pamet povrijediti ili prevariti svog partnera. Ljubav vam znači jako puno u životu i uvijek se trudite da maksimalno pružate ljubav partneru. Možda ste u tome malo i pretjerivali, možda je partner taj koji vas ne zaslužuje, ali vas čeka udarac iz vedra neba kakvom se niste nadali.

Vas će partner ostaviti iznanada, odjednom, a vi nećete znati ni zašto ni kako. Znat ćete jedino to da vi sigurno niste za to krivi jer ste pružali svu ljubav partneru. Neće vam biti jasno što se mota po partnerovoj glavi, kakvi problemi ga muče.

Ništa neće ukazivati na to da postoje problemi u vašoj vezi, a vi ćete ipak doći pred gotov čin. Morate biti svjesni da vi tome nikako niste pridonijeli i da niste krivi za ništa. Krivac je isključivo vaš partner kojem je u život očito ušla neka druga osoba.

Sa time se ne možete boriti i tu ne možete učiniti ništa. Ne možete nekoga moliti za ljubav, ljubav ili postoji ili ne. Sa vaše strane ljubav je velika, ali očito je da partner drugačije razmišlja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Neće vam biti lako, težak period je pred vama, ali ćete se jednom morati pomiriti sa time i započeti novu vezu.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2