Raka će ISTINA SLOMITI, Biku će KRENUTI u ŽIVOTU, a OVAJ znak će se naglo OBOGATITI!

Raka će ISTINA SLOMITI, Biku će KRENUTI u ŽIVOTU, a OVAJ znak će se naglo OBOGATITI!

17 svibnja, 2023 0 By Admin

RAK:

Osobe u ovom znaku nisu lakovjerne i naivne i potrebno je dosta vremena da bi stekle u nekoga povjerenje. Međutim, ne možemo uvijek sve osjetiti i predosjetiti. U vašoj blizini se nalaze pogrešne osobe kojima ste poklonili svoje povjerenje, iako to ničime nisu zaslužile.

U narednom periodu shvatit ćete da je to bila greška. Naredni dani donijet će vam teško saznanje da osoba kojoj ste vjerovali iznad svega nije onakva kakvom vam se predstavljala. Dani ispred vas donijet će vam bolne trenutke i puno razočaranja.

Ta osoba će napraviti određene poteze koji će vam napokon otvoriti oči. Neće vam biti jasno čime ste zaslužili takve poteze vaše bliske osobe, jer ste oduvijek i iznad svega bili fer i korektni. To će vas dodatno potresti, jer  ćete shvatiti da zaista nemate nekoga kome može pokloniti svoje povjerenje u potupunosti.

Da stvar bude još gora, ta osoba neće pokazati ni malo kajanja zbog svojih postupaka. To će također dodatno pogoršati situaciju, jer će se totalno bezosjećajno ponašati kada shvati da ste saznali pravu istuni. Vi nažalost nećete imati mnogo izbora.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi ćete zatvoriti tu stranicu života sa jednom novom lekcijom života i krenut dalje. Sa tom osobom više nećete ostvariti dobre odnose, jer nećete moći oprostiti i prijeći preko postupaka te osobe.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2