Druga polovina maja donosi BITNE PROMJENE u životu OVA DVA znaka  – jedan će se iz vedra neba OBOGATITI, a drugi će dobiti SVE ŠTO POŽELI!

Druga polovina maja donosi BITNE PROMJENE u životu OVA DVA znaka – jedan će se iz vedra neba OBOGATITI, a drugi će dobiti SVE ŠTO POŽELI!

15 svibnja, 2023 0 By Admin

VAGA

Um vas ne služi onako dobro kao što ste očekivali, a neka pravila ne vrijede bez obzira koliko ste dobro organizirani i informirani. Pogledajte širu sliku i dopustite si pogrešku ili dvije. Perfekcionizam vas ionako samo čini slabim i sporim.

Učinite ono što je praktično i sigurno, za sada. Bit će vremena za te eksperimente i slobodu koja vam je na umu već tjednima. Vaše unutarnje svjetlo je promijenilo boju i spremni ste postaviti nove temelje i graditi svoju budućnost na nekim novim temeljima.

 

ŠKORPIJA

Uhvatite dobru priliku, pišite, pjevajte, stvarajte ono za čim osjećate potrebu i vidite proces u sebi kao srž inspiracije za sve buduće projekte. Postoje strasti od kojih ne biste smjeli odustati dokle god gore da vas vode u određenom smjeru.

Ne morate previše govoriti o svojim planovima. Držite jezik za zubima i učinite ono što je praktično i specifično. Vaše ruke, noge i mozak imaju sve što vam je potrebno za uspjeh u svom trenutnom pothvatu.

 

STRIJELAC

Želite nekome dati priliku da ispravi stvari, ali ne znate jeste li učinili sve što ste mogli da mu pokažete svoju perspektivu i kažete što mislite. Provjerite jesu li vaša očekivanja niska i vaše srce otvoreno za interakciju, spremno ostaviti prošlost u prošlosti, educirano onim što se već dogodilo.

Postoje situacije i odnosi koji zapravo ne trebaju zatvaranje, razgovore ili posebnu ciljnu crtu bilo koje vrste. Slijedite svoje snove i otvoreno prihvatite ograničenja onih koje volite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Inspiracija bi trebala doći lako, ali ovi dani su obojeni inicijativom i snažnom muškom energijom. Nemojte zanemariti svoju fizičku, sirovu stranu, jer ju je potrebno njegovati jednako kao i onu poetsku, osjetljivu, emocionalnu. Budite oprezni i provjerite jeste li izgradili jake ograde tamo gdje su bile potrebne.

Idite u šetnju, trčanje, trenirajte i pažljivo birajte te obroke. Dobro je izbjegavati bilo kakve lijekove bez recepta ili sumnjive metode energetskog liječenja u koje ne vjerujete svim srcem.

 

VODOLIJA

Vrijeme je donijelo brzinu i grubost očekivanja u vanjskom svijetu, ali vi se zbog njih ne uzbuđujete onoliko koliko ste nekad bili.

Ne biste htjeli previše potresati svoj unutarnji svijet dok pokušavate ispuniti bilo koju vanjsku zapovijed. Postoji pravi način za liječenje vaše fiziologije i vašeg emocionalnog svijeta. Ne biste trebali odustati od zdravog pristupa Sebi.

 

RIBE

Da ste mogli izravno govoriti, rekli biste, ali nešto vam je stalo na putu i slika se trenutno čini pomalo krivom. Ispravite stvari, polako procijenite svoje mogućnosti i cijenite kontakt s ljudima do kojih vam je stalo. Neka tumačenja instinkta i predosjećaja možda nisu, ali spremni ste ih dešifrirati i kretati se tamo gdje atmosfera podržava vaše autentično Ja.

Neki predstavnici ovog znaka su se usput izdali. Budite nježni prema sebi jer neke od vaših uloga govore o teškim emocijama koje ste nekada imali, a koje niste imali priliku obraditi i osloboditi.

Stranice: 1 2