Druga polovina maja donosi BITNE PROMJENE u životu OVA DVA znaka  – jedan će se iz vedra neba OBOGATITI, a drugi će dobiti SVE ŠTO POŽELI!

Druga polovina maja donosi BITNE PROMJENE u životu OVA DVA znaka – jedan će se iz vedra neba OBOGATITI, a drugi će dobiti SVE ŠTO POŽELI!

15 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Imate plan, ali ne morate ga se pridržavati ako vam se stvari usput počnu činiti čudnima. To ne znači da biste trebali odustati na prvi pogled na nevolju, ali nema razloga da se mučite ili prisiljavate na stvari za kojima vašem srcu više nije ugodno.

Čini se da se na neke ljude ne može pouzdati, koliko god se trudili dati im prostora da pokažu koliko su stabilni. Odmaknite se i zapitajte se trebate li kontakte koji ne unose takvu vrstu stresa u vaš unutarnji svijet.

 

BIK

Neka pravila neće biti prekršena, čak ni ako se jako trudite probiti glavu kroz zid. Nemojte još organizirati pobunu, jer vidite da postoji veći cilj za kojim uistinu želite težiti, a mala pravila su i mala cijena koju treba platiti.

Promatrajte širu sliku, razgovarajte s ljudima koji imaju široku perspektivu i bistar um i odvojite vrijeme da stupite na drugačije tlo, mijenjajući smjer ako je potrebno.

 

BLIZANCI

Nemate toliko vremena koliko ste mislili da ćete imati i stvari koje ste započeli možda će morati pričekati neko vrijeme, dok se goruće stvari ne riješe. Mašta je ključni sastojak u nekim od vaših avantura pa dajte svojim idejama i pogledajte gdje ćete sletjeti kad planiranje bude dobro, i obratite pozornost na detalje.

Možete se osloniti na određene ljude u svom životu, a jednostavno se ne možete osloniti na druge. Prihvatite uzorke umjesto da svoje povjerenje date u ruke onima koji to već nisu zaslužili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vrijeme je već učinilo svoje, ali to ne znači da niste u potpunosti spremni za sljedeće poglavlje. Dajte sebi prostora i pravo da započnete nešto novo i živite svoj život onako kako ste neko vrijeme htjeli. Nema razloga ograničavati svoja pozitivna uvjerenja i optimizam, čak ni po cijenu razočaranja.

Sigurnije je samostalno voditi brigu o određenim poslovima i planovima. Prigrlite samoću za sada, otvoreni za novu suradnju i drugačije odnose na putu.

 

LAV

Spremni ste preispitivati ​​važne ciljeve, velike odluke u karijeri i svoj smjer u životu, ali ne možete to učiniti ako se bilo tko miješa u vaše puteve. Ne shvaćajte neželjene savjete ozbiljno, svjesni da vaš vlastiti unutarnji proces mora biti zreo kako biste prihvatili svaku dobru namjeru sa strane.

Neki ljudi se neće dobro snaći u vašim cipelama. Ne očekujte empatiju ili razumijevanje tamo gdje ste već bili razočarani u prošlosti. Umjesto toga, okrenite se nečem novom, znatiželjnom i drugačijem.

 

DJEVICA

Vaša mašta je na volju, a znate da je možete koristiti kao inspiraciju za važne projekte koji su pred put. Nemojte odbacivati ​​važne misli i vizije samo zato što pokušavate ostati prizemljeni i praktični.

Morat ćete razmišljati krupno kako biste iz škakljive situacije stvorili nešto veliko. Stvari nisu savršene, ali nikada nisu. Napravite male korake naprijed s odlučnošću i hrabrošću.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2