Ako ti je BIVŠA LJUBAV i DALJE U SRCU, izaberi jedan ljubavni par i SAZNAJ da li te je BIVŠI PARTNER PREBOLIO!

Ako ti je BIVŠA LJUBAV i DALJE U SRCU, izaberi jedan ljubavni par i SAZNAJ da li te je BIVŠI PARTNER PREBOLIO!

15 svibnja, 2023 0 By Admin

Ništa ne može boljeti čovjeka kao što ga može ljubav boljeti. Ljubavna bol je najjača i za nju nema lijeka. Odnosno u nekim slučajevima ima, a jedini lijek je zagrljaj i pokoja topla riječ.

Gotovo da nema čovjeka koji nije patio zbog ljubavi, a najgora patnja je neuzvraćena ljubav ili bivša ljubav koja je daleko, ali u srcu. Ako vas zanima da li vas je bivši partner prebolio, izaberite jedan ljubavni par i saznajte…

 

PRVI LJUBAVNI PAR:

Ako ste odabrali ovaj ljubavni par velika je mogućnost da je vaša bivša ljubav krenula dalje i vjerojatno pronašla novu ljubav. Možda, ali zaista možda su ostale sjenke ljubavi u toj osobi koju još uvijek osjeća prema vama, ali činjenica je da vaša bivša ljubav sada ima nekog drugog i da je svoje srce poklonila nekom drugom.

Koliko je ta veza  ozbiljna, to je sada manje bitno. Bitno je to da se vaša bivša ljubav ne vraća na staro, pa čak ni u slučaju kada bi patila i svim srcem to željela. Čak ni u tom slučaju vam se ne bi vratila. Vi to morate što prije prihvatiti i morate se prestati nadati. Isto tako i vi morate krenuti dalje, jer očito da vam sa tom osobom nije bilo suđeno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne mislite na prošlost, nego se okrenite ka budućnost. Vi ste voljeli i volite i sada, ali ako ta ljubav nije obostrana, onda je uzaludno što jedan voli. Vi ste puni ljubavi i zato otvorite svoje srce prema nekome tko će vas voljeti istim žarom kao što i vi volite. Nema sumnje da nećete pronaći osobu koja će vas voljeti najviše.

DRUGI LJUBAVNI PAR:

Ako ste izabrali ovaj ljubavni par, gotovo je sigurno da vaša bivša ljubav i dalje ima velike osjećaje prema vama i da vas nije nikada zapravo preboljela. Istina je također da ni vi niste raščistili sa svojim emocijama. Ono što je problem je to što ovaj put niste sigurni da li dovoljna samo obostrana ljubav da bi veza opstala u slučaju kada bi se pomirili i opet bili zajedno.

Problem je što kod vas nije bio nedostatak ljubavi vec sudaranje različitih karaktera i jednostavno niste funkcionirali kao par. Iako postoji šansa da bi zaista ovaj put uspjeli i da bi ovaj put sve bilo bolje i ljepše, ali isto tako postoji šansa da bi opet doživjeli još jedan neuspjeh i novi kraj. A ponovni kraj bi bio sigurno bolniji nego prethodni.

Sve dok ne odlučite što zapravo želite, nećete znati na čemu ste točno i da li bi vaš bivši partner preuzeo rizik i pokušao ponovo sa vama.

 

TREĆI LJUBAVNI PAR:

Ako ste izabrali ovaj ljubavni par, onda nema ni malo sumnje da iako ste razdvojeni i niste skupa, vaša srca kucaju kao jedno, a duše pate. Vaša bivša ljubav vas nikada nije ni zaboravila ni preboljela. Niste ni vi, zar ne?! Ali, tko će prvi uputiti poziv ili poslati poruku.. e to je već problem. Oboje ste preponosni da bilo tko od vas napravi prvi korak.

Imajte na umu da se za pravu ljubav uvijek vrijedi boriti i da kod prave ljubavi ponos ne smije postojati. Ponos može uništiti i najjaču i najveću ljubav. Ponos vas neće zagrliti i poljubiti kada budete tužni i usamljeni. Lakše je pregaziti ponos, nego patiti u tišini.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi ste suđeno jedno drugom i vi ćete opet biti zajedno. Samo je pitanje dana ili sata. Možda danas, možda sutra, možda idući mjesec, ali vi ćete se ponovo naći jedno drugom u zagrljaju. Ljubav kao vaša je rijetka i zato ju čuvajte i ponovo oživite. Slušajte samo glas svog srca!