OVI znaci su u PROŠLOSTI NEKOGA POVRIJEDILI – sada je vrijeme da ih KARMA KAZNI ZBOG TOGA!/

OVI znaci su u PROŠLOSTI NEKOGA POVRIJEDILI – sada je vrijeme da ih KARMA KAZNI ZBOG TOGA!/

10 svibnja, 2023 0 By Admin 2

BLIZANCI

Ponekad su vaše ambicije velike, što je dobro i pohvalno po vas, nezaustavljivo jurišate prema cilju koji ste si zacrtali i ništa vas na tom putu ne može zaustaviti. Tada ne mislite previše o drugima nego isključivo samo o sebi. Jednom ste u ostvarenju vašeg cilja povrijedili jednu vama blisku osobu, ali ni sami toga niste bili svjesni.

Tada vam je na umu bilo samo ostvariti zacrtano i to ste i učinili. Niste se puno osvrtali i bilo vam je važno samo uspjeti. Ta osoba koju ste povrijedili nikada vam to nije zamjerila, ali je došlo s vremenom do zahlađenja odnosa među vama.

Sa vremenom ste shvatili da ste pogriješili, ali je tada bilo prekasno da to ispravite. Karma će vas sustići u skoro vrijeme i kazniti za takav vaš odnos prema osobi sa kojom ste nekoć bili bliski. Karma će pokazati da svako djelo ima svoju posljedicu, a vama će za vaš loš postupak karma odrediti kaznu.

Težak period na poslovnom planu koji vam slijedi je upravo odgovor na vaš nepromišljen potez u prošlosti. Karma će pokucati na vaša vrata i donijeti vam promjene kojima se nećete nadati. Morat ćete se suočiti sa novčanim gubicima koji će vas dosta unazaditi i pokvariti neke planove koje ste imali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To vam se nimalo neće svidjeti, ali nećete moći pobjeći od karme, ona će vas sustići i odraditi svoje. Koliko god budete pokušavali izbjeći osvetu karme, nećete u tome uspjevati, bar neko vrijeme. To će vam pokazati put za budućnost, bez obzira na vaše planove i želje, morate imati razumijevanja i osjećaja prema drugima, inače će vas karma ponovno kazniti.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2