Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 9. maja

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 9. maja

8 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

S današnjim danom ste mogli krenuti bilo kojim putem, ali odlučit ćete biti pozitivni i puni nade. Za vrijeme Venere u Raku, ne samo da ćete se osjećati prilično sigurni u ljubav u kojoj se nalazite, već ćete osjetiti, po prvi put nakon dugo vremena, da postoji nada za vašu vezu. To je ono što vam je trebalo u životu; taj osjećaj da zaista postoji nešto u što se može vjerovati i više… nešto čemu se treba veseliti.

Vaš kućni život izgleda onako kako ste željeli i ispunjeni ste zahvalnošću. 9. maja osjećate se kao da ostvarujete svoj san. Na neki način i jesi, ali kao što znaš, Raku, naporno si radio za ovo, a za vrijeme Venere u Raku vidjet ćeš da se tvoj trud konačno počinje isplatiti.

 

2. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Znate da niste uvijek bili najlakša osoba s kojom ste se slagali i da ste svog partnera izložili malo više tjeskobe nego što je možda bilo potrebno. Ipak, evo vas danas,  i oboje se osjećate prilično dobro zbog onoga što ste izgradili. Čini se da je vaš obiteljski život izuzetno sretan na ovaj dan, a tijekom Venere u Raku, otkrit ćete da imate vrlo malo potrebe za mnogo više. Uz ovu lakoću, poželjet ćete se opustiti kod kuće, odmarajući se u zagrljaju partnerove ljubavi.

Danas se to čini gotovo kao pobjeda; došao si tako daleko i toliko se promijenio. Nikada nisi mislio da ćeš se promijeniti, niti si mislio da to trebaš, a opet, vrijeme je radilo s tobom. Dopustio si sebi da te oblikuju u nekog novog, nekog boljeg. Venera u Raku omogućuje ti da vidiš koliko si dobro prošao.

 

3. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ono čemu ste se nadali je ono što će se dogoditi na današnji dan, tijekom Venere u Raku … a to je obnovljeni osjećaj ljubavi u vašem životu. Vi i vaš romantični partner prošli ste kroz mlin. Oboje osjećate da je vaša veza dugo bila na rubu izumiranja, ali nijedno od vas nije bilo spremno to pustiti.

Za vrijeme Venere u Raku primijetit ćete da vaša međusobna posvećenost vezi i jedno drugom nije prošla uzalud. Danas ćete doživjeti osjećaj otpuštanja, kao otpuštanja svega što vas je oboje opterećivalo. Čini se da si platio svoje, Škorpionu, i sada se konačno možeš opustiti u romantici za koju si oduvijek znao da se isplati boriti. Međutim, više neće biti svađe … sada je vrijeme da ljubav preuzme vlast. Budi opušten, Škorpione … sve je u redu u tvom svijetu.