Lava čekaju VELIKE BRIGE, Vagi će sve ići po planu, a OVOM znaku će se pružiti šansa na planu LJUBAVNOG ŽIVOTA!!

Lava čekaju VELIKE BRIGE, Vagi će sve ići po planu, a OVOM znaku će se pružiti šansa na planu LJUBAVNOG ŽIVOTA!!

30 travnja, 2023 0 By Admin

LAV

Skoro svi segmenti vašeg života su već dugo vremena u stanju mirovanja. Događa vam se neka hibernacija, nekakvo održavanje statusa quo, stanja koje ne ide ni na bolje ni na gore.

Sve se to događa i na poslovnom i na ljubavnom pa i na obiteljskom planu. To vas brine i niste sigurni što poduzeti da bi sve to skupa malo pokrenuli.

Željeli bida se stvari pokrenu, da se događa nešto, a ne ovo sivilo i mrtvilo koje je svuda oko vas.

To utječe vrlo jako i na vaše raspoloženje i na vaše zdravlje. Ne utječe to samo na vas nego i na vaše bližnje. Vaša zabrinutost prelazi u melankoliju i ravnodušnost što nikako nije dobro.

Da stvar bude gora ni zvijezde vam ne donose baš blistave trenutke u narednom periodu. Nisu vam zvijezde naklonjene i ne bi trebali brzati sa nekim odlukama.

Za dosta toga je potrebna i sreća, a zvijezde vam je baš i neće donijeti u bližoj budućnosti. Iako cijelokupna situacija izgleda dosta loše, bar u narednom periodu, pokušajte ne očajavati i nikako nemojte donositi nepromišljene odluke.

Za vas i sve oko vas dugoročno će biti puno bolje izdržati još neko vrijeme ovako kako je, nego se upuštati u stvari koje ćete zasigurno jednom zažaliti.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Dakle, povedite se za onom narodnom poslovicom strpljen-spašen i pokušajte izgurati još neko vrijeme ovako kako je.

Nesumljivo je da će sigurno doći bolji dani kada ćete konačno moći odahnuti i ostaviti ovu letargičnu situaciju zauvijek iza vas.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2