Ako ste Bik, Vodolija i OVAJ znak, ova subota, 29. april vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP, SJAJAN DAN i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Bik, Vodolija i OVAJ znak, ova subota, 29. april vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP, SJAJAN DAN i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

28 travnja, 2023 0 By Admin

1.. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Vaše strasti i želje nisu prepreka i u redu je osjećati se nesigurno tijekom retrogradnog Merkura u vašem znaku. Prva četvrt Mjeseca je prilika da se uskladite sa svojim namjerama i najdubljim željama. Nemojte se ograničavati ili držati onoga što je poznato iz straha od promjene. Zapamtite da Merkur može preuveličati stvari i izazvati zabunu. Čak i ako vam se čini da je nemoguće donijeti odluku, vjerujte svojim unutarnjim osjećajima i nemojte ostati u zoni udobnosti.

Možete odlučiti kretati se kroz maglu i ponovno se posvetiti onome za što znate da je istina, čak i ako ne možete vidjeti ishod. Ovo je test vaše spremnosti da poštujete svoje emocionalno ja i da iscjeljenje učinite prioritetom.

Iako nije najbolje vrijeme za nove pothvate, preporuča se ponovno prisjetiti se nečega iz prošlosti za drugu priliku. Ako vam se ukaže prilika, vjerujte svojoj intuiciji i riskirajte, čak i ako se dvoumite. Retrogradni Merkur je kratkog vijeka i uskoro će završiti, pa neka vas ne spriječi da slijedite svoje srce i pronađete svoje korijene.

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ne morate uvijek učiti kroz bol. Rast se također može dogoditi kroz ljubav i obilje, ali da biste primili ove darove, morate stvoriti prostor da ih pustite unutra. Doživjeli ste značajan rast u proteklih nekoliko godina, ali još uvijek oklijevate u potpunosti prihvatiti koliko su dobre stvari u predstaviti. Uobičajeno je predvidjeti da će nešto poći po zlu kada stvari idu dobro, ali ovaj strah i sumnja samo vas sprječavaju da priznate napredak koji ste napravili.

Povjerenje u pozitivne promjene u vašem životu ključno je za vašu sljedeću fazu rasta. Prva četvrt Mjeseca u Lavu danas vas potiče da se posvetite razvoju svoje veze dopuštajući strasti i fleksibilnosti da vas vode prema ispunjenju. Kako budete napredovali, morat ćete preispitati svoj domaći život i biti otvoreni za nove mogućnosti bez usporedbe ovog poglavlja s prošlim iskustvima. Obavili ste posao i vrijeme je da uživate u radosti koja vas čeka.

 

3. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Nemojte se bojati transformacije, to je prilika za rast. Čak i kada je promjena teška, ona uvijek vodi nečem većem. Što više prihvatite fluidnost između, to ćete više dopustiti veličini da se otkrije. Trenutno su Sunce i Merkur u Biku, što potiče na pregled vašeg profesionalnog života. Privučeni ste slijediti svoju strast i otkriti skrivena uvjerenja koja su vas sprječavala da slijedite ono što pali vašu dušu.

Nemojte vjerovati ideji da je posao samo posao ili da je vanjski uspjeh sve što je važno. Svoje želje možete ostvariti poštujući svoje unutarnje strasti. Ovdje si dajete dopuštenje da se razvijate i otpustite ono što vam više ne služi. Saturn u Ribama vas vodi da prihvatite veći smisao života. Težiti za nečim božanskim, značajnim i većim od sebe. U redu je ako ranije niste tako razmišljali o stvarima.

Slušajte svoje srce i slijedite svoju želju za više. Ta će vas želja povući prema novim avanturama i transformaciji koja je već u tijeku u vašem životu. Nemojte se toga bojati, nego umjesto toga gledajte na to kao na priliku da otkrijete koliko više život može ponuditi ako ste mu otvoreni.