VIKEND HOROSKOP: Ovan će naći rješenje za probleme, Biki sižu sjajne vijesti, Lav saznaje tko mu je neprijatelj, a OVOG znaka će napustiti tuga…

VIKEND HOROSKOP: Ovan će naći rješenje za probleme, Biki sižu sjajne vijesti, Lav saznaje tko mu je neprijatelj, a OVOG znaka će napustiti tuga…

27 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Biti u središtu pozornosti vaša je urođena sposobnost koja drugima nedostaje i stoga će biti ljubomorni na vas kao nikada prije! Kad nađete vremena, pokušajte razmisliti o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti i na mnoga vaša pitanja bit će odgovoreno. Možda ćete pronaći i rješenja za mnoge svoje probleme.

 

 

BIK

Pripremite se na neke dobre vijesti, posebno u vezi s vašim domom. Mogu se pojaviti prilike koje dovode do promjene mjesta stanovanja ili možete dovršiti svoje planove kupnje kuće. Iskoristite pozitivne energije. Ako ste razmišljali o projektu obnove ili preuređenju svog doma ili njegovog dijela, ovo je najbolje vrijeme za pokretanje projekta.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Netko vam nudi stalnu i nepokolebljivu lojalnost, pomoć i podršku. Danas će se pojaviti prilike da uzvratite dio usluge i izrazite svoju zahvalnost. Pritom ćete možda morati prihvatiti tešku situaciju, ali to će u konačnici ojačati vaš odnos. Morate biti hrabri i uporni dok pokazujete ljubaznost i zahvalnost.

 

 

RAK

Danas možete imati problema s prijevozom. Ako idete na važan posao, još jednom provjerite svoj alternativni način prijevoza i pripremite rezervni plan. Možda ste iznutra malo uznemireni. Ali nemojte gubiti hladnokrvnost jer je to samo kratka faza i lako će proći. Provedite vrijeme sa svojom obitelji.

 

 

LAV

Netko na poslu možda tiho radi protiv vas. Sumnjali ste na mnoge osobe, ali danas ćete dobiti najbolji dokaz tko vam želi nauditi. Nemojte biti prenagljeni u sukobu s ovom osobom. Stekli ste ogromnu prednost stjecanjem ovog znanja i možete ga učinkovito koristiti da zauvijek eliminirate svoje neprijatelje.

 

 

DJEVICA

Neočekivani troškovi ozbiljnih razmjera danas su na kartama. Vjerojatno ćete kupiti nešto što vam nije potrebno, ali što se sviđa vašem ukusu i to može ozbiljno utjecati na vaše financije. Kontrolirajte svoje porive za trošenjem jer na kraju ćete imati prilično nesretan dan. Možda ćete danas upoznati neke financijske sheme.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2