OVA 3 znaka pratit će NAJVEĆA SREĆA tokom mjeseca MAJA! Došlo je vrijeme da im se ispune FINANCIJSKE i LJUBAVNE ŽELJE!

OVA 3 znaka pratit će NAJVEĆA SREĆA tokom mjeseca MAJA! Došlo je vrijeme da im se ispune FINANCIJSKE i LJUBAVNE ŽELJE!

26 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Osobe u ovom znaku vjerojatno će tijekom ovog mjeseca biti zasuti novim idejama. Ideje koje će vam pomoći da napredujete u svom poslu i možda zaradite nešto dodatnog novca. Kao rezultat toga, prednosti bi bile značajne, a vi biste bili zadovoljni. Možete otkloniti sve sumnje koje imate o svojoj karijeri. Ovo bi se moglo pokazati kao dobra stvar. Također, oni od vas koji ste živjeli u stranoj zemlji trebali bi pregledati svoje ugovore o radu.

Pregovarajte o najboljoj mogućoj ponudi kako biste ostali relevantni u svojoj karijeri. Za osobe koji se žele skrasiti u bračnoj zajednici, mjesec nudi neke mogućnosti. Ovo je prekrasan mjesec za one koji se žele upisati na strano sveučilište. Ovo je vaša prilika da steknete ime i steknete slavu svojim trudom.

S naše strane, mi bismo učili i pripremali se. Mjesec je idealan za posjet stranoj zemlji i potom prijavu za upis. Pripremite se za putovanje sredinom mjeseca radi obrazovanja i upisa u visoko obrazovanje. Ovo bi bio mjesec u kojem bi zaljubljeni par ili par koji je dugo hodao planirao nešto značajno i dugoročno. Brak je jedna od opcija, iako vrijeme možda neće biti povoljno u ovom mjesecu. Međutim, odluke koje sada donosimo mogu dugoročno utjecati na naše živote.

 

BIK

Ovog mjeseca možda ćete dobiti dobru priliku za rad u stranoj zemlji. Nekima od vas može se ponuditi pristojan položaj ili ponuda za slobodnjaka od strane ugledne inozemne tvrtke. Trebali biste biti oprezni u pravnim stvarima i kada imate posla s vlastima. Može doći do neočekivanog sukoba s visokim ili državnim dužnosnikom.
Neki od vas mogu razviti interes za vjerski i duhovni rad. Moglo bi biti putovanje povezano s vjerskim radom ili vjerskim mjestom.

Oni koji su slobodni mogu dobiti neočekivanu ponudu za brak, a oni koji traže družicu vjerojatno će pronaći svog idealnog partnera. Međutim,  prije poduzimanja bilo kakvih čvrstih mjera potrudite provesti kvalitetno vrijeme zajedno.

Ovaj mjesec vjerojatno će postojati izgledi za brzu zaradu na prethodnim ulaganjima. Tranziti mogu rezultirati značajnim ulaganjem u zemljište ili imovinu, ali trebali biste dobiti savjet od financijskog savjetnika i još jednom provjeriti sva pravna pitanja. Što se tiče zdravlja, izbjegavajte preskakanje rutinskih pregleda i klonite se brze hrane. Sunčev tranzit može utjecati na vaš imunitet, stoga budite oprezni.

Studenti mogu imati određena kašnjenja u postizanju očekivanih rezultata na natjecateljskim ispitima. Iluzija vam može pomoći da odredite najbolji put prema naprijed u vašoj skrbi. Samoanaliza, umjesto da na nju utječu drugi, može pružiti smjernice.

 

BLIZANCI

Mjesečna predviđanja horoskopa za ovaj mjesec otkrivaju da biste mogli biti uspješni u gotovo svakom značajnom aspektu svog života. Mjesečni horoskop karijere predviđa da bi domoroci mogli pokrenuti projekt ili posao ovog mjeseca. Ovo područje može biti profitabilno za ljude rođene pod ovim znakom koji se bave špekulativnim aktivnostima. Što se tiče zdravlja, mještani bi ovog mjeseca mogli doživjeti pristojno zdravlje, bez većih briga.

Mjesečni horoskop predviđa da bi se vaš društveni imidž mogao poboljšati zbog vaših stalnih napora na poslu. Također postoji mogućnost braka za one koji traže ljubavnog/životnog suputnika. Oni koji se pripremaju za brak možda će morati odgoditi svoju ceremoniju zbog nepredviđenih okolnosti.
Ovaj mjesec mogao bi biti izvrsno vrijeme za posjet svetim mjestima. Poslovna putovanja također mogu biti plodna. Možda ćete dobiti važan poziv koji ste očekivali. Oni koji trguju dionicama ili se kockaju mogli bi ovog mjeseca zaraditi bogatstvo.

Trebali bi iskoristiti svaku priliku na koju naiđu. Međutim, izbjegavajte da postanete neodgovorni. Ovog mjeseca studenti bi mogli diplomirati s visokim ocjenama. Sve ovo može ići u vašu korist, a vi se možete zadovoljiti svojim trudom, što vas može dovesti miljama naprijed. Bili bi izuzetno sretni i mogli bi dobiti sve što su prokockali. Ovog mjeseca političari bi mogli biti dostupniji široj populaciji. Njihov rad u zajednici može ih dovesti u kontakt s ljudima. Sportaši bi mogli imati dobar mjesec.

 

RAK

Možda se čini da sve nije u redu!. Možda ćete biti zbunjeni što je pošlo po zlu i gdje se to dogodilo. Može se činiti da je sva životna ravnoteža iznenada izgubljena. Sjednite, opustite se i razmislite o svim događajima koji su do toga doveli i možda ćete vidjeti da i nije tako loše. Vaša ustrajnost i strast za savršenstvom mogli bi vas potaknuti naprijed u vašem poslu. Balansiranje između rasta sebe i vašeg ljubavnog odnosa s vašim odgovornostima prema suradnicima u grupi ili inicijativama vjerojatno će pomaknuti vaše granice.

Ono što vam je sada potrebno je podrška vaših suradnika i samopouzdanje da to provedete kako treba. Kao rezultat toga, svoju energiju morate trošiti mudro. Vaš um može biti ispunjen novim i zanimljivim idejama. Vaša ženstvena priroda mogla bi vam omogućiti sklapanje novih poznanstava jer bi im vaš dodir brižan i pun ljubavi mogao ostaviti dojam da im pružate veliku podršku.

Osobe u ovom znaku mogu vidjeti pozitivna poboljšanja tijekom mjeseca, s porastom sreće koji počinje sredinom mjeseca, ali planeti mogu uzrokovati mentalni stres vezan za posao. Ovaj mjesec ima potencijal biti koristan za vas financijski, intelektualno i u vašim odnosima. Možda ćete poželjeti promijeniti posao zbog planetarnog položaja i dobiti bolji posao s višom plaćom. Uzimanje stresa nije dobro za vaše zdravlje, stoga obratite pozornost na to. Morate se brinuti o tome meditirajući i pridržavajući se zdrave prehrane. Novac pritječe sa svih strana, a vi postajete bogati.

 

LAV

Ovaj mjesec može biti znatno bolji i možete se radovati fantastičnim izgledima za profesionalni napredak. Razdoblje vam također može pomoći u rješavanju određenih otvorenih problema u vašoj organizaciji, što će vam olakšati provođenje vaših planova. U ovom vremenu, kreativnost i invencija mogu izaći na pozornicu i dovesti vas do uspjeha. Početkom ovog mjeseca nećete puno napredovati u smislu financijske dobiti.

Možda ćete srediti financije i možete značajno napredovati do sredine mjeseca. Pozitivne vibracije mogu uslijediti i možda ćete se moći nositi sa svojim financijama. Ovaj mjesec može vam donijeti radost jer vaš partner počinje pokazivati ​​zanimanje za vas. Napravite jedinstven i drugačiji plan za svoju budućnost, pogotovo ako želite dijeliti dugoročnu vezu sa svojim partnerom. Planeti vas mogu blagosloviti, a kao rezultat toga, vi i vaš partner možete iskusiti obilje ljubavi.

Možda imate snažan interes za izvannastavne aktivnosti, a kao rezultat toga, vaš akademski uspjeh može patiti. Planeti bi vas mogli potaknuti da prihvatite nove prepreke i zadatke u vašem učenju tijekom druge polovice ovog mjeseca. Možda ćete uspjeti svladati izazove uz pravovremenu pomoć, a možda ćete moći i nesmetano ploviti. Vaš snažan imunološki sustav može vam pomoći da pobjegnete od ozbiljnih zdravstvenih problema ovog mjeseca, isključujući manje zdravstvene probleme povezane s želucem ili sezonske zdravstvene probleme.

 

 

DJEVICA

Kako mjesec počinje, možda će vam se ukazati nekoliko izvrsnih mogućnosti. Nemojte trošiti svoje vrijeme i energiju na stvari koje nisu vitalne. Ako ste u poslu, određene nove šanse za širenje mogu poboljšati vaše izglede. Usred poteškoća može se ukazati dugo očekivana prilika. Oko vas može nastati velika gužva u razdoblju završetka mjeseca. Poduzetnici također moraju izbjegavati izradu preambicioznih planova širenja. Ovaj mjesec će najvjerojatnije osigurati financijsku stabilnost, povoljnu klimu za nova poduzeća i snažan povrat ulaganja.

Sredina ovog mjeseca mogla bi vam pružiti jasnoću, a vi ćete biti bolje raspoloženi za donošenje važnih financijskih ili investicijskih odluka. Možda ćete početkom ovog mjeseca otkriti nedostatak bliskosti i ljubavi s partnerove strane. Kako mjesec odmiče, primijetit ćete da su ljubav, privrženost i želja ponovno u središtu pozornosti.

Izbjegavajte manje svađe, osobito pred kraj mjeseca, inače ćete se možda naći u neugodnoj situaciji. Ovaj mjesec može otkriti neke nedostatke u vašem istraživanju i planiranju. Međutim, vaš trud može postupno biti nagrađen, a vaše pripreme mogu postati učinkovitije i učinkovitije. Vjerojatno ćete u drugom dijelu ovog mjeseca biti dobro u studiju. Tijekom ovog mjeseca vaše zdravlje može ostati općenito dobro. Međutim, čak i uz uobičajeni trening, morate izbjegavati nepotrebne fizičke rizike. Vaša se razina kondicije može poboljšati kao rezultat vaše odlučnosti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2