Lavu će biti UGROŽENA VEZA, Vaga mora ZABORAVITI BIVŠU LJUBAV, a OVAJ znak MORA ODLUČITI što zapravo ŽELI!

Lavu će biti UGROŽENA VEZA, Vaga mora ZABORAVITI BIVŠU LJUBAV, a OVAJ znak MORA ODLUČITI što zapravo ŽELI!

26 travnja, 2023 0 By Admin

LAV

Period koji je pred vama ne donosi vam nažalost lijepe i sretne vijesti. Vaša veza je svakim danom sve gora i lošija.  Postala je previše monotona i iako se trudite da ispravite neke stvari, ne polazi vam baš za rukom. U zadnjem periodu vaše veze partner vam nije bio velika podrška, pa ste morali sami mnogo toga napraviti i sami dosta toga podnositi.

Da postoji malo bolja komunikacija između vas i vašeg partnera, vaša veza bila bi mnogo bolja i stabilnija. Činite sve kako bi se sve vratilo na svoje mjesto. Kako bi sve bilo kao prije, no i sami znate da je to jako teško ponovno postići. Svi vas znaju po tome kako se uvijek sami za sve borite, pa tako i za ljubav vašeg partnera.

Pokušavali ste na mnoge načine izgladiti situaciju, no nije vam pošlo za rukom. Nećete tako lako odustati od vaše voljene osobe, to je sasvim jasno. Poznati ste po tome da ono što volite nikada ne ispuštate iz ruke i da se borite do zadnje atoma snage.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Period koji je pred vama bit će mnogo težak za vas. Neće vam biti niti malo lako postići ono što želite. Idite svojim putem kojim ste i krenuli te pokušajte napraviti sve što je u vašoj moći- Sve ostaje na vama, hoćete li uspjeti u svojem naumu da vaša veza opstane ili ne.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2