Ako ste Bik, Ribe ili OVAJ znak, ovaj petak, 28. april vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Bik, Ribe ili OVAJ znak, ovaj petak, 28. april vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

26 travnja, 2023 0 By Admin

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Prirodno je s vremena na vrijeme sumnjati i pitati se znate li uopće nešto. S Merkurom, planetom uma, retrogradnim u vašem znaku, možete se osjećati kao da ništa nije sigurno i da je sve u zraku. Može biti porazno osjećati se kao da ste propustili korak i nenamjerno sve upropastili. Međutim, ovo je samo utjecaj retrogradnog Merkura koji vas tjera da preispitate i preispitate sve ono za što ste prije vjerovali da je sigurno.

Iako se trenutno može činiti zbunjujuće, ovo je također prilika da otkrijete što je stvarno. Iskoristite ovo vrijeme da ispitate svoje misli i uvjerenja kako biste utvrdili koja su doista vaša, a na koja su možda utjecali drugi. Unatoč osjećaju da se sve raspada, vi zapravo stvarate prostor da se stvari spoje.

Danas se Sunce u Biku poravnava sa Saturnom u Ribama, dopuštajući vam da konačno prozrete sva ograničenja koja nisu vaša i postanete jasni o tome čemu želite težiti u vlastitom životu. Dok drugi mogu biti od pomoći tijekom ovog vremena, vaše vlastite želje i snovi nikada ne bi trebali biti zamijenjeni njihovima, čak i ako se vaši čine riskantnijima.

Preuzimanje rizika dio je života i to je put učenja i odrastanja u osobu kakva ste oduvijek trebali biti. Dok je Merkur retrogradan u vašem znaku, Mjesec u Raku može vam pomoći da izrazite svoje emocije. Možda nije logično, ali bit će vođeno ljubavlju.

2. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Izražavanje sebe može biti izazov kada osjećate težinu svijeta na svojim ramenima, a s retrogradnim Merkurom u Biku, još je teže pretočiti svoje misli u riječi. Nije da ste se zatvorili, ali možda će vam biti teško logično razmišljati, planirati i razmišljati o stvarima.

To je ipak samo privremeno. Zbunjenost skriva vrijedan proces kroz koji prolazite. Sa Suncem također u Biku i Saturnom u vašem znaku, ozbiljno i predano pristupate ostvarenju svojih snova. Odlučni ste ne dopustiti da vam išta stane na put.

U redu je ako ne znate što je sljedeće ili ako se stvari čine nedovršenim. Ovo je dio testa kroz koji prolazite. Vjerujte svojoj intuiciji i snovima, jer oni često znaju što je pred vama prije nego što ih stvarnost sustigne. Što više vjerujete ovim mislima i udarcima duše, to će vaš život biti usklađeniji.

Mjesec u Raku danas vam može pomoći da pronađete ljepotu u kaosu i radost u onome što se čini nedefiniranim. To će vas dovesti korak bliže spoznaji da vaši snovi stvaraju vašu stvarnost, a ne obrnuto.

3. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Razoružavajuće je shvatiti da ništa nije onako kako ste mislili. Pogotovo kada se radi o stvarima na koje ste mislili da se možete osloniti. Ali ovo je prostor rasta u kojem se nalazite. Prostor u kojem je sve moguće i u kojem se stvari mijenjaju na takav način da dovedu do većeg obilja i rasta za vas.

Ipak, nitko nikada nije rekao da je rast lak. Nitko nikada nije rekao da ćete se osjećati sigurni u svoje odluke ili da ćete odmah znati koji će vas izbor odvesti tamo gdje želite biti. Ali Saturn u Ribama trenutno sve blagoslivlja za vas. Čak i u prostorima gdje se čini teškim i neodoljivim.

Treba zapamtiti da, iako će vas rast dovesti do odredišta o kojima niste mogli ni sanjati, to ne znači da to nije tužno. Normalno je osjećati se kao da tugujete za onim što ste mislili da je stvarno, za što ste mislili da će trajati cijeli život. Redefinirate sebe, tko ste i sve dijelove svog života koji vas okružuju. Iskoristite ovo vrijeme za tugovanje, čak i ako istovremeno doživljavate bezgraničnu radost. Možete oboje.

Neće svi u vašem životu biti dostupni za sljedeći korak. Nije svima suđeno da ostanu s vama zauvijek, ali oni koji naprave prijelaz ili oni koji dođu pomoći će vam da postanete dio nečeg većeg nego što možete i zamisliti. Ali nema žurbe, nema razloga misliti da morate sve shvatiti ili da čak trebate završiti s ovim procesom u kojem se nalazite. Umjesto toga, možete se prepustiti promatranju svega kako se odvija, vjerujući da je mjesto gdje se nalazite u ovom trenutku jednako vrijedno kao i mjesto kamo ste krenuli.