Ako ste Djevica, Vodolija i OVAJ znak imati ćete NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 28. april

Ako ste Djevica, Vodolija i OVAJ znak imati ćete NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 28. april

26 travnja, 2023 0 By Admin

1. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Možda ste u posljednje vrijeme prolazili kroz teško razdoblje, zbog ove, one ili nečeg drugog. Osjećali ste se kao da vam se svijet ruši oko glave. A ono što osjećate da trebate je duševni mir jer znate da vaš partner ništa što kažete ne shvaća previše ozbiljno. Ono što Mjesec u trigonu s Neptunom donosi u vama ovog dana je istinski suosjećajan pogled na partnera koji čini sve što može kako biste vi imali duševni mir kojem težite. Prepoznat ćete to.

Osjetit ćete duboku ljubav prema ovoj osobi danas i to će vas samo po sebi izbaciti iz neraspoloženja. Ono što vam daje na današnji dan, je osjećaj da ne samo da niste sami, nego da niste jedini ovdje. Predugo ste bili uvučeni u svoj um, a današnji dan na neki način razbija vašu ljusku i omogućuje vam da znate da u životu postoji više od pukog razmišljanja o vašim problemima. Vaš romantični partner je tu za vas i to vas čini jako sretnima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ono zbog čega se ovaj dan čini tako posebnim za vas, Vodenjače, je to što se za vrijeme Mjeseca u trigonu s Neptunom osjećate kao… svoji. I iako je to očito, trebalo vam je dosta vremena da prihvatite tko jeste. Kako se to prevodi u ljubav je da, budući da se sada osjećate tako dobro što jeste, možete ispasti manje strukturirani s osobom s kojom ste u vezi.

Tijekom Mjeseca u trigonu Neptuna u kontaktu ste sa svojom duhovnom stranom, a to vas udaljava od fizičke strane, utoliko što se sada, na današnji dan možete povezati s partnerom na duhovnoj razini. Ne radi se o fizičkoj privrženosti, iako vam je ova vrsta veze još uvijek dostupna. Ono što ćete upoznati ovog dana je istinska veza s voljenom osobom, a to će se činiti superiornijim od bilo čega drugog što ste doživjeli s njima prije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Ono što vas podiže na današnji dan je sve o tome kako se osjećate da sada možete u potpunosti razumjeti kroz što netko drugi prolazi, a taj ‘netko drugi’ je vaš romantični partner. Biti empatičan, za početak, ne boli, ali tijekom Mjeseca u trigonu s Neptunom, konačno ćete dobiti ono što vašeg partnera pokreće.

Štoviše, osjećate se kao da se možete maknuti s puta po prvi put nakon nekog vremena, jer ste na neki način ukrali njegovu pozornost i on očajnički treba svoju priliku da zablista. Shvaćaš ovo. Razumijete da mu morate dati svoj prostor i svoj red.

To nema nikakve veze sa stvarnim odnosom, a toliko veze sa samom osobom. On mora zablistati i na ovaj dan, vi ćete stajati po strani kako bi on mogao učiniti svoje. Sve se to plaća velikom ljubavlju i poštovanjem.