MAJ DONOSI BOGATSTVO! – OVA 2 znaka će imati NOVCA VIŠE NEGO IKADA i rješiti se mnogih dugova i kredita…

MAJ DONOSI BOGATSTVO! – OVA 2 znaka će imati NOVCA VIŠE NEGO IKADA i rješiti se mnogih dugova i kredita…

27 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Govoreći o financijama, vjerojatno ćete dobiti dosta od svog posla s mjesečnim tranzitima. Ipak, preporučljivo je unaprijed planirati svoje financije jer se mogu predvidjeti neki neočekivani izdaci. Tranzit planeta također može donijeti povećanje plaće ili unapređenje. Preporučljivo je tijekom tog vremena izbjegavati probleme s kreditom jer vam to može donijeti stres. Također postoji mogućnost nekih troškova vezanih za domaće poslove. Neki povrati mogu biti na karticama s vašim prethodnim ulaganjima. Također možete potrošiti nešto novca ovog mjeseca na svoju djecu.

 

BIK

U financijskom smislu, ovaj će vam mjesec vjerojatno pružiti olakšanje. Pogotovo ako ste u poslu jer bi se prošli dugovi mogli lako vratiti ovog mjeseca, mogli biste primijetiti povećanje novčanog toka i biti zadovoljni novčanim beneficijama, što će vam omogućiti postizanje dobrih rezultata kroz više kanala. Također biste pomno pazili na svoju potrošnju ovog mjeseca. To bi vas dovelo do toga da budete oprezniji u pogledu odljeva novca. Zabilježite svaki novčić koji potrošite upravo sada kako biste jamčili da su vaše financije sigurne u budućnosti. Oni u poslovnom svijetu možda će trebati preispitati svoje financijske veze s partnerima tvrtke koji su bili blisko povezani s njihovim voljenima. To bi vam omogućilo da pratite svoja ulaganja, osobito ona u financijskom sektoru ili ona u koja je uključena vaša obitelj. Donosite dobre odluke u svakom trenutku.

 

BLIZANCI

Općenito, vjerojatno ćete imati prosječan financijski mjesec. Možda ćete dobiti kućanske obaveze, što može povećati vaše troškove, ali tvrtka vašeg starijeg brata ili sestre treba vam pružiti financijsku potporu. Ovomjesečna financijska klima ne pogoduje značajnijim ulaganjima.
Obitelj ili prijatelji možda će vam moći financijski pomoći. Neki od vas su možda naslijedili imovinu svojih roditelja. Vjerojatno će biti ulaganja u nekretnine. Stoga biste trebali potražiti stručni savjet. Zbog ranijeg ulaganja sredinom mjeseca došlo je do naglog priljeva novca. Poduzetniku treba nadoknaditi sve nedavne gubitke. Međutim, s obiteljskim poduzećima treba postupati oprezno i ​​pristojno. Posao koji uključuje okultizam može biti unosan. Možda ćete uspjeti u svom veleprodajnom ili podupiranom poslu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Prema bogatstvu i financijama, većina stanovnika ovog znaka predviđa nepredviđenu potrošnju za tekući mjesec. Možda će biti izazovno održavati svoje financije ako ste porijeklom iz ovog horoskopskog znaka. Financijski horoskop također predviđa da ćete jednog dana vidjeti kako vam novac teče, a sljedećeg ćete naići na financijske poteškoće. Ovog mjeseca oni koji traže zajam mogli bi dobiti dobre vijesti. S druge strane, možda će morati voditi računa o svojim financijama, posebice o potrošnji i štednji proračuna. U kišnim danima napredno planiranje proračuna može vam pomoći u rješavanju financijskih hitnih slučajeva. Mjesečni financijski horoskop također sugerira da biste mogli zaraditi na nagađanjima početkom mjeseca. Međutim, morate uložiti svoj novac imajući na umu opasnosti.

 

LAV

Za nesmetano odvijanje života potrebna je značajna količina novca. Međutim, ponekad morate potrošiti novac čak i ako to ne želite, što će vjerojatno biti slučaj ovog mjeseca. Postoji velika šansa da ćete dobiti pomoć od rodbine. Također se možete odlučiti upisati na tečaj ovog mjeseca i potrošiti nešto novca na njega. Budite oprezni tijekom bilo kakvih novčanih poslova.
Najbolja karakteristika ovog mjeseca u smislu vaše financijske situacije je da bi neki od vas mogli dobiti posao iz snova. Dopustiti rođaku da posudi znatnu svotu novca od vas ovog mjeseca je loša ideja jer je malo vjerojatno da će vam novac uskoro biti vraćen. Nadalje, paket nagrađivanja koji primate može daleko nadmašiti vaša očekivanja. Općenito, ovaj mjesec će vjerojatno biti izvrstan mjesec za vaše financije.

 

DJEVICA

Vjerojatno ćete ostvariti dobru zaradu početkom ovog mjeseca, a vaša financijska situacija može ostati stabilna. Ovo je trenutak da napravite dobar financijski plan i provedete ga u djelo na način korak po korak. Osim toga, ulaganja napravljena u tom razdoblju mogu dati pozitivne rezultate u budućnosti. Možda ćete imati lijep protok novca kako mjesec odmiče. Međutim, možda ćete osjetiti određeni pritisak predanosti kao rezultat nepredviđenih okolnosti. Svaki nepromišljeni odabir mogao bi se obiti o glavu i uništiti vaše financijsko planiranje. Možda ćete se osjećati zaglavljeni sredinom ovog mjeseca. Gravitacijsko privlačenje planeta vjerojatno će vas natjerati da očajnički želite da se oslobodite. Dobro ćete se zabavljati u drugom dijelu ovog mjeseca dok radite na financijskom rastu. Također možete očekivati snažan povrat na svoju stariju imovinu, što vam može pomoći da poboljšate svoju ukupnu financijsku situaciju. Posljednji tjedni ovog mjeseca mogu biti dobra prilika da reorganizirate svoje prioritete i budete oprezni.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2