PRATIT ĆE IH SREĆA ZVIJEZDA: OVA 2 ZNAKA će imati NAJVIŠE SREĆE do kraja ove sedmice. Imat će sve, SREĆU, LJUBAV, NOVAC…

PRATIT ĆE IH SREĆA ZVIJEZDA: OVA 2 ZNAKA će imati NAJVIŠE SREĆE do kraja ove sedmice. Imat će sve, SREĆU, LJUBAV, NOVAC…

25 travnja, 2023 0 By Admin

LAV:

Lijepo je kada sam početak tjedna lijepo započne, napuni nas samopuzdanjem i energijom koju netko drugi prenese na nas.

Upravo će vama takav biti ovaj tjedan. Imat ćete priliku sresti osobu koju jako dugo niste vidjeli, a vjerojatno ni čuli.

Putevi će vam se spojiti, a vaš susret će biti dirljiv. I na ljubavnom planu vas čekaju situacije koje će doprinijeti na način da će vam se vratiti vjera u još jaču ljubav i još stabilniju budućnost. Vaša ljubavna situacija je prilično klimava. Prate vas usponi i padovi.

Ponekad na kompromise ne pristajete, nego tjerate po svome, a to vašem partneru smeta. Osoba sa kojom ste u vezi bi da vas drži pod kontrolom, a vi se opirete tome i želite imati određenu slobodu. Zbog svih dešavanja, počeli ste obostrano sumnjati u vaše osjećaje.

Međutim, vaš partner će napraviti određene stvari iz kojih vi više nećete sumnjati u njegove osjećaje. To je zapravo ono što je vama možda i trebalo. Vjera u osjećaje partnera i ljubav. Upravo to vas je spriječavalo da češće ugodite partneru i prilagodite se njegovim željama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Naredni period vaša veza će dobiti na velikoj stabilnosti. Zvijezde imaju naglasak na novac. Velike su šanse da tijekom ove sedmice dođete nekim putem do velikog novca.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2