HOROSKOP RASTANKA: OVA 3 znaka će ipak prekinuti svoju ljubavnu romansu za vrijeme prve četvrtine Mjeseca u Lavu od 26. aprila

HOROSKOP RASTANKA: OVA 3 znaka će ipak prekinuti svoju ljubavnu romansu za vrijeme prve četvrtine Mjeseca u Lavu od 26. aprila

April 24, 2023 0 By Admin

2. STRIJELAC

Prije nego što vam sve postane previše srceparajuće, možda upravo sada odlučujete otići prije nego što cijeli brod potone. Ovo se odnosi na vaš romantični odnos. Nešto nije u redu.

Stvari nisu onakve kakve su bile, i vi i vaš partner počinjete se osjećati kao da glumite, a ne da živite prirodno. Ono što se događa je da oboje idete jedno drugome na živce, a također oboje stvarate situaciju u kojoj nitko ne zazire od teških vremena.

Kao da ste oboje željeli nešto što nije moglo postojati i sada to osjećate. Osjetit ćete onu crtu buntovništva koja dolazi zajedno s tranzitom, a i vi ćete željeti izaći iz veze u kojoj ste.

Zašto se truditi ostajati kad jednostavno ne ide. Ovdje više nitko ne dobiva ništa od toga, pa je možda ‘ono’ vrijeme. Sretno ti bilo, Škorpione.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. RIBE

Ovo je tužno vrijeme za vas jer nikada niste željeli da dođe do ovoga, a opet, jako ste uvjereni u ideju prekida veze s osobom s kojom ste. Htjeli ste da ovo bude vaš ljubavnik ‘vozi se ili umri’, osoba s kojom ćete ući u povijest — cijela romantična fantazija.

Ali kako vrijeme prolazi, otkrili ste da više nemate snage tolerirati osobu s kojom ste. Spremno priznajete vlastite pogreške, i da, dio ste ovoga, ali priznanje da ste dio uzroka uništenja ne čini ga boljim.

Međutim, čini ga ‘spremnim za promjenu’ i to je ono što ćete ovdje implementirati. Promijeniti. Morate promijeniti svoj život i jedini način da se to ikada dogodi je uklanjanje negativnosti iz vašeg života, a nažalost, glavna negativnost se nalazi u vašoj romantičnoj vezi. Vrijeme je da krenete dalje, a vi to možete i hoćete.

Pages: 1 2