HOROSKOP RASTANKA: Ove sedmice od 24. do 30. aprila završava ljubavna veza OVA 3 znaka zbog nedostatka ljubavi i poštivanja

HOROSKOP RASTANKA: Ove sedmice od 24. do 30. aprila završava ljubavna veza OVA 3 znaka zbog nedostatka ljubavi i poštivanja

24 travnja, 2023 0 By Admin

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Nemojte poništavati svoje osjećaje samo zato što se ne osjećate sigurni u ono što će se dogoditi ako razgovarate s njim. Zaslužujete sve što pokušavate pružiti drugima. Zaslužujete emocionalnu intimnost, sigurnost i sigurnost.

Zaslužujete dom nazvati mjestom predaha i mira. Zaslužuješ znati da si siguran da budeš tko god da jesi i da imaš sve osjećaje koje imaš. Dopušteno vam je da budete mekani, ranjivi i da imate potrebe.

Naravno, vi ste vodeći među zodijacima. Onaj koji je poznat po tome što se gradi vatrom i bijesom, ali to ne znači da vaše srce ne krvari kada ste povrijeđeni. To ne znači da nemate potrebe.

Znate što vam je potrebno u vezi. Osim svega površnog, ovdje se radi o tome da poštujete svoje vrijednosti i potrebe i tretirate ih kao zlato. Ipak, sumnjate u ovu istinu. Pokušali ste biti stalni činitelj i ponašati se kao da to nije uzelo emocionalni danak koji ima na vas.

Čineći to, pokušavate biti netko tko niste. Pokušavate se ne samo držati zajedno, već se ponašati kao da niste podložni iscjeljenju, rastu ili čak promjeni vaših potreba u vezi.

Ovaj tjedan sve to dolazi u prvi plan jer možete shvatiti da je velik dio onoga kroz što prolazite zato što se ne osjećate emocionalno sigurno u svojoj vezi. Ne osjećate da možete izraziti svoje osjećaje i potrebe i zbog toga ste se povukli u svoj pakao ispunjen sumnjama i strahovima.

Ali ovaj tjedan dolazi do promjene jer počinjete poštovati ono što znate da vam je potrebno i što više ne možete izbjegavati. Znate da je put natrag kući do vas samih onaj koji prolazi s prekidom vaše veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ne možete spriječiti da istina uđe. Ne možete produžiti svoj rast ili odgoditi dok se ne čini da je to bolje vrijeme. Znate, iako ste prošli kroz toliko toga posljednjih godina, još uvijek postoji put pred vama za koji se osjećate pozvanim. Morali ste prevladati strah od toga što će se dogoditi ako počnete govoriti o svemu što ste nosili u sebi.

Ovo je prostor za vašu istinu, vaše osjećaje i sve što se promijenilo u vašem stvaranju života – i odnosa. Trenutno su Sunce, Uran i Merkur unutar vašeg horoskopskog znaka što donosi dublje promišljanje i promjenu načina na koji radite stvari.

To vam pomaže da dublje poštujete svoj rast, što znači da čak i ako veza nije nužno loša, to ne znači da je i dobra. To ne znači da možete ostati unutar toga i dalje biti ono što jeste. To vas ne čini lošom osobom, već nekome tko prvo mora izabrati sebe.

U životu se stvari mijenjaju, ali sama promjena ne stvara nestabilnost, ona otvara nepoznato. Morate se osloboditi osjećaja krivnje i straha oko toga što će zauzeti ovaj prostor nakon što otpustite svoju vezu. Morate shvatiti da je dio neznanja i znanje. Vjeruje se da vam nije suđeno vidjeti cijelo putovanje odjednom, već vas pozivaju da se usredotočite na svaki trenutak.

To vam pomaže razumjeti i dublje naučiti da ono što ste tražili izvan sebe možete pronaći unutar sebe. Umjesto da sumnjate u svoju moć, prihvaćanjem svoje sposobnosti da budete dobro bez obzira na situaciju, otvarate slobodu da gledate unutra. Vidite kako vam nitko ne može stvoriti udobnost ili sigurnost ako to sami niste učinili. Jer što god pronađete izvan sebe nikada neće biti zamjena za vaš unutarnji rad.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Što više znate obično se smatra to boljim. Pruža više informacija, ali vama također pruža više mogućnosti, više opcija i više razloga da se preispitate. Odnos koji još uvijek preispitujete unutar svog života nešto je što pokušavate procijeniti od prošle godine.

Bilo je mnogo prilika da shvatite i vidite istinu o tome što je lekcija, a suđeno vam je da od nje krenete dalje. U svojoj neodlučnosti i još nedonošenju prodane odluke ili njezinom zatvaranju, otvarate se svemiru za još veće trenutke otvaranja očiju. Kada morate donijeti određenu odluku, poput prekida veze, svemir će vam poslati prilike i trenutke da vidite istinu.

Moći shvatiti da ono u čemu se nalaziš nije mjesto gdje ti je suđeno ostati. Ovi su znakovi u početku blagi, a onda, ako se ne shvate ozbiljno, postaju dramatičniji i ne mogu se ignorirati. Ovaj tjedan, dok Sunce, Uran i Merkur idu na turneju kroz Bika, otkrit će one tajne koje ste zaključali u sebi i svom partneru. Iako je viđenje istine pozitivno, to ne znači da će uvijek biti lako konačno shvatiti ono što ste prethodno propustili.

Prolaženje kroz sve mogućnosti ili čak pokušavanje konvencionalnog stanja vaše veze nastavit će vas zbunjivati. Umjesto toga, uzmite ono što se pojavljuje ovaj tjedan, bez obzira koliko je iznenađujuće ili izazovno, i shvatite to kao istinu.

Gledajte na to kao da vam svemir čuva leđa i konačno napravite izbor koji već imate u srcu. Učinite prvi korak istine dok Mars prolazi kroz znak Raka potičući dublju emocionalnu svijest o sebi i svom životu. Već znate da možete beskonačno raspravljati o pozitivnim i negativnim stranama ovoga, ali to ne znači da morate – pa čak ni da biste trebali.