Zvijezde otkrivaju SVAKOM znaku zašto NEMA SREĆE U LJUBAVI  i gdje najviše GRIJEŠI kada su ljubavni odnosni u pitanju

Zvijezde otkrivaju SVAKOM znaku zašto NEMA SREĆE U LJUBAVI  i gdje najviše GRIJEŠI kada su ljubavni odnosni u pitanju

19 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Ovan ima problem sa viškom samouvjerenosti, dozom prepotencije i dominantnosti. U vezi je najčešće on dominantan, a partnera stavlja u drugi plan. Najčešće je on taj koji vodi glavnu riječ i donosi odluke. U početku veze to nije tako uočljivo i iritantno, no kasnije takav stav često narušava sklad veze. Često nije spreman na kompromise i ako nije po njegovom, reagira burno popraćeno ljutnjom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Bikovi dok su slobodni, veoma vode brigu o sebi i svome fizičkom izgledu. Međutim, kada su u vezi, posebno dugoj vezi ili braku, manje rade na sebi i manje paze na fizički izgled. Vrlo su tvrdoglavi i zlopamtila. Kada se naljute, dugo to pamte i vole svako malo partnera podsjetiti na to i započeti iznova po ko zna koji put priču o tome. Dok ne proanaliziraju po nekoliko puta svaki detalj situacije, ne odustaju.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Blizanci su veoma obiteljski ljudi. Obitelj i porodica im je na prvom mjestu prioriteta. Obožavaju djecu i djeca vole njih. Vrlo su  privrženi partneru i sve će napraviti da mu ugode i da ga učine sretnim. Partnera najčešće veoma poštuju, cijene i paze možda više nego ijedan drugi znak, da ga ne povrijede. Često tu njegovu dobrotu iskorištavaju i često bude izmanipuliran u vezi.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Rakovi su veliki emotivci kojima život bez ljubavi nema smisla. Lako se zaljube i već ubrzo počinju planirati sa partnerom velike planove, kao što su  brak ili zajednički život. Vrlo su zahtjevni u vezi. Daju puno, ali puno i traže. Osjetljivi su pa ih nije teško povrijediti. Takav stav na početku veze uplaši partnera.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Lavovi imaju česte promjene raspoloženja. Vrlo lako se naljute i u stanju su po nekoliko dana da ne razgovaraju sa partnerom. Posjeduju dozu egoizma i višak samouvjerenosti, pa često sebe stavljaju na prvo mjesto i često misle da su u pravu. Tako nešto je ponekad naporno u vezi.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Djevice su dosta tihe i povučene. Teško verbalno progovaraju o svojim emocijama i pravim osjećajima. Često nemaju reakcije na situacije na koje bi trebali imati. Ponekad se ne zna što zapravo misle i ponekad je to smetnja u ljubavnim vezama. Međutim, iako ne progovaraju o svojim osjećajima, djevice svoju ljubav pokazuju djelima. Sebe će uvijek staviti u drugi plan da ugode partneru. Ništa im nije teško za partnera.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2