Ako ste Ovan, Vodolija i OVAJ znak, ova srijeda, 19. april vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Ovan, Vodolija i OVAJ znak, ova srijeda, 19. april vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

18 travnja, 2023 0 By Admin

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Puno ste radili kako biste naučili usavršiti svoj unutarnji glas. Sada možete čuti sebe iznad pozadine drugih i svojih rana. Ovaj novi prostor učenja vjerovanja svom glasu nešto je što vam postaje ugodno kada počnete shvaćati snagu stvaranja koju on obuhvaća.

Uvijek ste mislili naprijed. Netko tko drugačije vidi život i istinski vjeruje da postoji bolji način življenja nego jednostavno slijediti nacrte koje su drugi postavili. Ono kroz što prolazite u ovom životu može utjecati na to koliko možete ovo slušati. Kako ste se izliječili, tako ste se uzdigli iznad zastarjelih rana i uvjerenja koja su utjecala na to koliko vjerujete u sebe.

Ovo iscjeljenje zapalilo je vatru u tvojoj duši da više ništa ne zadržavaš, posebno svoju svetu istinu. Ova istina koju ste počeli prihvaćati i puštati u svijet dio je mnogo većeg povratka koji ponovno preuzima suverenitet nad vašim životom.

Danas, kada se Pluton u Vodenjaku poravna s Mjesecom u znaku Ovna, možete se osjećati potaknuti da to više izrazite ljudima oko sebe. Nemojte se bojati postaviti granice onima koji vam dopuštaju da budete ono što ste bili.

Nemojte se bojati da je vaš glas preglasan, previše zapovjednički ili previše samouvjeren. Umjesto toga, dopustite si da vidite da ste upravo vi osoba u kakvu ste cijelo vrijeme trebali izrasti. Osjećaj je kao da učite hodati kad prije niste koristili svoj autentični glas. Ali ovo je početak vraćanja vašeg glasa i pretvaranja u život kakav želite živjeti, onaj koji vas motivira da nastavite sa svim ovim poslom koji ste radili.

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Odvojite vrijeme da razmislite o tome kakav unutarnji glas slušate i je li on doista vaš. Imate izrazito empatičnu prirodu, što znači da ćete često upijati misli i osjećaje drugih – čak i ako vam ništa nije izravno rečeno. Ovo je dio vaše iscjeliteljske prirode; međutim, to također može postati štetno kada odlučujete o svom putu naprijed. Kako je Pluton prešao u znak Vodenjaka, već ste osjetili kroz što ćete morati proći i obraditi dok se ovaj planet nalazi ovdje u naredna dva desetljeća.

U konačnici, ovdje se radi o tome da prepoznate što vam odgovara, a što ne. Što više možete prigrliti istinu i dostupnu transformaciju, to više možete iskoristiti Saturnovu predanost vašem horoskopskom znaku. Upućeni ste da ozbiljno shvatite ono što želite stvoriti; međutim, ne radi se o vjeri u sebe, već o istinskom razumijevanju koja unutarnja uvjerenja upravljaju vašim potezima.

Možete liječiti teme oko vrijednosti s Mjesecom u Ovnu, Jupiteru, pa čak i Chironu. To uključuje financijske ozljede i vaše nježno samopouzdanje, koje može varirati ovisno o emocionalnom vremenu kroz koje prolazite. Prepoznajte svoju istinu. Dopustite sebi da se izdignete iznad samozatajnih misli i osjećaja. Možete zakoračiti na mjesto veće vrijednosti u svom životu. Dok to radite, rad sa Saturnom u energiji Riba bit će lakši jer nećete sumnjati u svoju sposobnost da stvorite što god poželite ni na jednu sekundu.

Stranice: 1 2