Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ovoj sedmici od 17. do 23. aprila

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ovoj sedmici od 17. do 23. aprila

17 travnja, 2023 0 By Admin

2. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tijekom tranzita Saturnovog sekstilnog čvora, mogli biste imati trenutak sumnje u pogledu svog romantičnog partnera. Ovo biste mogli smatrati ‘trenutačnim gubitkom razuma’ jer ćete se trgnuti, znajući da je vaš partner vjerojatno najbolja osoba u vašem životu.

Dok pomrčina Sunca prijeti poremetiti ravnotežu vašeg obiteljskog života, a retrogradni Merkur izgleda ulazi i remeti vaše komunikacijske napore, ohrabrit će vas nadolazeća sezona Bikova, što vam dobro ide.

Sviđa vam se stabilnost koja dolazi s ovim sunčevim znakom, i iako možete dobro surađivati s tranzitom Ovna koji sada odlazi, dobrodošli ste na suncu Bika jer ono ima tako utješan učinak i na vas i na vašeg romantičnog partnera. Možda ćete se tijekom tjedna osjećati nervozno, ali pronaći ćete načina da to uravnotežite. Sretno!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ono što vas tjera da se uzdignete iznad svih tehničkih kvarova i komunikacijskih pogrešaka koje su vam na putu tijekom nadolazećeg retrogradnog Merkura je to što ste vi sama duša Jarca. I umjesto da se upuštate u svu dramu koja dolazi s ovim tjednom prepunim Ovna, vi. .. sve to zanemariti.

Vi, od svih horoskopskih znakova, možete učiniti takvo što. A to će utjecati na vaš ljubavni život toliko da nećete dopustiti da ga tjedna histerija dotakne. Vi znate što vam je dragocjeno i dok možda primjećujete da se svijet oko vas raspada i da je drama ljudi na vrhuncu svih vremena. Vi i vaša dragocjena osoba ćete se odšuljati, ne osjećajući nijedan od pritisaka koji vas vas.

Da, sve je tu, pomrčina sunca, sunce u znaku Ovna koje se nudi Biku i sama retrogradnost… nećete igrati ovaj tjedan. Posvećeni ste svojoj voljenoj osobi, a astrologija će ovome morati stati u drugi plan, Jarcu. Sretno!

Stranice: 1 2