Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI! Evo kome će ovo biti najsretnije razdoblje života…

Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI! Evo kome će ovo biti najsretnije razdoblje života…

9 travnja, 2023 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Najsretniji dan u tjednu: utorak, 11. travnja

Kako biste prihvatili svu božansku sreću koju pokušavate manifestirati, sjetite se da će svemir na kraju tražiti od vas da to odaberete. Uz bilo što nevjerojatno, zdravo ili jedinstveno, uvijek morate prigrliti svoj svjesni izbor da odaberete taj put.

To je zato što postoji ravnoteža između sudbine i slobodne volje. Kada odaberete put namijenjen vama, svemir može odgovoriti. U idućih nekoliko dana Venera, planet ljubavi i bogatstva, prelazi u Blizance, aktivirajući ovu sposobnost izbora i to dobrog izbora.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 13. travnja

Vi ste bogatstvo emocija i osjećaja, ponekad često zakrčeni svime što čuvate u sebi kada ne shvaćate te osjećaje; bilo zbog slomljenog srca, uspjeha ili čak novih spoznaja, stvarate blokade u sebi.

Vi inherentno dopuštate svemiru da vam odgovori potvrđujući vašu vrijednost da se izrazite. Mjesec u posljednjoj četvrtini u Jarcu ovog tjedna pomoći će vam da nadvladate sve samosabotirajuće misli koje vas sprječavaju da govorite svoju istinu kako biste zaista mogli zakoračiti u prostor obilja i ljubavi.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Najsretniji dan u tjednu: utorak, 11. travnja

Sreća se nikad ne precjenjuje, ali ponekad se i ona mijenja ovisno o tome gdje ste sami sa sobom. Ono što vas je činilo sretnim s pet godina možda nije sve što vas ispunjava s 35. Ponekad mora proći i manje vremena da bi to bilo istina. Ali uvijek morate biti svjesni u koga izrastate jer će to promijeniti vaš pristup donošenju odluka u vašem životu.

Radi se o posjedovanju istine o tome tko ste sada i slobodnom izražavanju toga, tako da ne samo da svjesno stvarate život mira i radosti, već i u prostoru da to neprestano privlačite iz svemira. Dok Jupiter ovog tjedna prelazi u srce Sunca, radost će postati najvažnija roba. To je bit svega.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 13. travnja

Ponekad možete biti neopisivo strogi prema sebi dok sudite na temelju nemogućih standarda ili čak onih koji ne označavaju uspjeh. U posljednje je vrijeme iz svemira došlo do poticaja da uvidite da niste ono što radite, nego tko jeste.

Vrijedni ste bez potrebe za dokazivanjem, bez potrebe za pretjeranim radom ili čak postizanjem financijske slobode. Važan si samo zato što ne postoji nitko drugi poput tebe. Kako posljednja četvrt Mjeseca raste u vašem vlastitom znaku, vrijeme je da shvatite da misli koje vas tjeraju da sami pogađate više nisu dio vaše priče. Više se ne morate pretplatiti na dokazivanje bilo čega i umjesto toga ući u prostor privlačenja svega.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Najsretniji dan u tjednu: utorak, 11. travnja

Život nije uvijek svladavanje sljedeće velike prepreke. Ponekad su najbolji trenuci oni u kojima možete shvatiti zašto ste morali naporno raditi da postignete ono što imate. Vrijeme je, jednostavno vremena, osmijesi sreće, znak mira koji vam govori da ste pronašli radost kroz iscjeljivanje dijelova sebe koji su mislili da morate postati netko drugi.

Ovog tjedna kada Venera, planet ljubavi i bogatstva, uđe u Blizance, vidjet ćete značenje iza izbora koje ste donijeli. Vremena je preusmjeravanje bilo blagoslov i radost koju ste stvorili u učenju da budete ono što jeste nedvosmisleno i bez ispričavanja.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Najsretniji dan u tjednu: utorak, 11. travnja

Emocije će uvijek vladati vašom voljom, kao i vaša duša. Može vam biti teško vidjeti ili čak naučiti brinuti o materijalnom svijetu jer je tako lako živjeti neovisno u kojem ništa nije važno osim ljubavi i slobode da cijeli dan trčite u divljini. Ali financijski uspjeh ukorijenjen je u vašoj vlastitoj vrijednosti.

Shvaćanje da ste vrijedni života financijske lakoće i da samo zato što vodite svojom dušom ne znači da biste ikada trebali patiti. U nadolazećim danima, dok se Jupiter i Sunce ujedinjuju kao jedno u Ovnu, od svemira ćete dobiti značajnu nagradu za svoj rad i predanost svojoj svrsi. Pobrinite se da provjerite svoju vlastitu vrijednost kako ne biste potrošili ni minutu sumnjajući u obilje koje vam je namijenjeno.

Stranice: 1 2