3 znaka koji će se unatoč svemu POMIRITI sa BIVŠIM jer oni čeznu jedno za drugim, za vrijeme Venere u trigonu s Plutonom od 11. aprila

3 znaka koji će se unatoč svemu POMIRITI sa BIVŠIM jer oni čeznu jedno za drugim, za vrijeme Venere u trigonu s Plutonom od 11. aprila

9 travnja, 2023 0 By Admin

DJEVICA

Jednostavno niste za ovu stalnu rutinu ‘mrzi bivšeg’ i počinjete se osjećati kao da to činite za dobrobit onih koji su još uvijek u vašem životu.

Kao da ovim ljudima moraš dokazati da si krenuo dalje i da nikad ne bi dopustio da se nešto poput ‘onog’ ponovi. Ali oni nisu bili tu, ti ljudi, i ma koliko te voljeli , nisu bili u tvom mozgu kad si volio nekoga iz prošlosti.

Nikad niste uspjeli sjesti s ovom osobom i ispeglati zadnje dijelove. Sada je vaša prilika.

Ovaj tranzit  vam daje ovu priliku, a to znači da se možete zatvoriti, pomiriti u svrhu jednostavnog lijepog prijateljstva i okončati komplikacije laganja ljudima o ovom prekidu.

Da, prekinuli ste s nekim do koga vam je stalo. I svi su stali na vašu stranu, ne ostavljajući vam prostora za iznošenje vlastitog mišljenja o toj temi. E, to je mišljenje sada ono s kojim se želite pomiriti. I dobro za tebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

ŠKORPIJA

Skloni ste voditi dvostruki život kada je u pitanju romansa. Počeli ste ludo zaljubljeni i kako vrijeme prolazi, pronalazite nove i inovativne načine da se nosite s činjenicom da niste zaljubljeni kao što ste nekada bili. To činite sa svim svojim ljubavnicima, što znači da imate mnogo bivših za sobom.

Još jednom to radite sa svojim sadašnjim partnerom; jednostavno te ne oduševljava. Naravno, volite ga i obožavate, ali želite nešto… Zabavu.

Nešto malo zločesto, možda? Ovaj tranzit upozorava vas na ideju da IMATE prošlog ljubavnika koji bi više nego vjerojatno bio milijun posto za pomirenje. Čak i ako samo na nekoliko dana.

Ne volite lagati, ali ćete lagati, jer znate da će pomirenje s ovom osobom iz prošlosti sigurno dovesti do neslaganja u vašem sadašnjem odnosu. I zato, najbolje je da vas ne uhvate. Već ste bili tamo. Znate kako se kretati ovim vodama.

Stranice: 1 2