Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 9. april

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 9. april

8 travnja, 2023 0 By Admin

9. aprila 2023. tri horoskopska znaka imaju najviše sreće u ljubavi zbog utjecaja Venere i Neptuna na ljubavne veze. Možda ćete danas doživjeti jedno od najboljih romantičnih iskustava u životu. Čitajte dalje i otkrijte kako horoskopi današnjih najsretnijih u ljubavi ovog petka utječu na tri znaka

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi 9. aprila:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Venera u sekstilu Neptun će raditi na vašem osjećaju intuicije i osjetljivosti. Iako ste već donekle suosjećajni s partnerovim unutarnjim svijetom, bit ćete posebno zainteresirani za ono što ih pokreće u danas. Volite ovu osobu svim srcem. Za njega ne želite ništa osim najboljeg, pa ćete dati sve od sebe da učinite nešto posebno u njegovo ime.

Nikada se niste sramili romantičnih gesta, ali danas vas stavlja na vodeću poziciju za nagradu ‘najbolji romantični partner godine’. Doista ste dobri prema ovoj osobi i vidjet ćete što će vas postići: obožavanje koje graniči sa zdravim štovanjem. Očigledno vas vaš partner voli isto koliko i vi njega.

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

9. aprila odlučit ćete da vam je partner važniji od vas, uglavnom zato što ste počeli misliti da ste sazdani samo od stresa i pretjerane reakcije. Tijekom sekstila Venere i Neptuna, koncentrirat ćete se na osobu koja vas tjera da se hihoćete od oduševljenja.

On zaslužuje da ga se danas tretira kao kraljevsku obitelj, a vi ćete mu dati najbolje od sebe. Istrošeni ste od osjećaja pretjerane popustljivosti i pitate se imate li još uvijek ‘u sebi’ da budete ljubazni i puni ljubavi. Pa, pogodite što? Vi niste samo ljubazni i puni ljubavi; ti si sve i više osobi koju voliš. On te jako voli.

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Danas ćete se odlučiti za ljubav umjesto stresa. Odaberete li stres, mogli biste pokvariti cijeli dan i ne uživati u vremenu s partnerom. S Neptunom postoji rizik od novih nesporazuma i zbunjujućih tumačenja ponašanja voljene osobe.

Ali gurnut ćete sav ego u stranu i ići na zlato od kojeg je vaša veza ionako napravljena. Danas prihvaćate svoje ranjivosti i znate da vaš partner neće iskoristiti vaše slabosti. On je ovdje da vas voli, obožava i njeguje, a danas vi ćete gapustiti unutra, Ribe. Ovo je ipak tvoj život. Zgrabite svu ljepotu i ljubav koju možete dobiti!