Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova subota, 8. april vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova subota, 8. april vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

7 travnja, 2023 0 By Admin

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovaj Pun Mjesec se odvija u vašem horoskopskom znaku jednom godišnje, tako da danas dobivate iscjeljenje na osobnoj razini. Pun Mjesec rješava probleme u vašem osobnom životu iu vašim partnerstvima, a mogli biste doživjeti krizu uvjerenja. Dovest ćete u pitanje sve što ste ikada zamišljali da želite – svoje snove, želje i potrebe. S Chironom u Ovnu doživjeli ste iscjeljenje, uglavnom u onome što odbijate tolerirati kod drugih.

Tijekom ovog Punog Mjeseca konačno se odričete definicije koju ste sami sebi dali. Shvaćate što je ovo iscjeljenje značilo za vas na osobnoj razini. Spremni ste okrenuti stranicu i napisati novo poglavlje svoje životne knjige jer ste završili lekciju koju ste trebali naučiti. Budite nježni prema sebi, Vaga. Puni Mjeseci podižu emocije. Osjećat ćete zaostalu bol od prošlih emocija, što rezultira dubokim iscjeljenjem, čineći današnji dan moćnijim za vas.

U isto vrijeme, Jupiter i Kiron u Ovnu donose iscjeljenje u vaš romantični život. Nedavno ste prolazili kroz neke lijepe nove početke u ovom dijelu svog života. Dio današnje energije je prepoznavanje koliko ste napredovali kako ne biste sami sabotirali nešto nevjerojatno. Shvatite ono što se danas pojavi kao pozivnicu. Poziv da se posvetite iscjeljenju, da osjetite sve i da konačno prepoznate da više niste osoba kakva ste bili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Nedavno ste se u svom životu razgranali, isprobavali nove stvari i prekidali stare rutine koje su postale zastarjele i neproduktivne. Ove promjene su vas potaknule da slijedite svoje snove. Sada vam je potrebno više vremena da ostvarite svoje želje, što znači naučiti brinuti se za sebe na isti način na koji njegujete ljude koje volite.

Ovaj Pun Mjesec u Vagi fokusiran je na vezu, naglašavajući vaš kućni život – ono što je završilo puni krug i sada je spremno za novi rast. Današnji horoskopi vam najbolje odgovaraju jer jasnije vidite što treba promijeniti, a što može ostati isto. U isto vrijeme, Hiron i Jupiter, suprotno od Mjeseca, idu vam u prilog. Pomažu vam da vidite istinu o svojim izborima, posebno o tome što činite da biste razvili karijeru i ispunili svoju životnu svrhu.

Dok koristite ovu nevjerojatnu energiju kako biste uravnotežili svoj kućni život, također ćete prigrliti put koji vašem životu daje jasnije usmjerenje i svrhu. Ovo je savršeno vrijeme da napravite inventuru onoga što vas još uvijek koči da živite svoje snove, a zatim prihvatite namjeru koja je usmjerena na pronalaženje veće ravnoteže i sklada u tim područjima vašeg života.

Stranice: 1 2