Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 8. april

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 8. april

7 travnja, 2023 0 By Admin

Mjesečevi čvorovi, poznati kao Sjeverni čvor i Južni čvor, točke su u svemiru gdje se Mjesečeva orbita siječe s putanjom Sunca oko Zemlje.

Ovaj tranzit može donijeti osjećaj asertivnosti ili motivacije u vezi s ljubavlju i vezom. Možda ćemo otkriti da želimo djelovati u skladu s tim potisnutim željama i konačno učiniti nešto što se tiče naših odnosa. Kada imamo Marsov sekstilni čvor, možemo ispuniti ono za što vjerujemo da je naša sudbina ili karma.

Ono što je najvažnije znati o Marsovim sekstilnim čvorovima je da je asertivnost koju možemo osjećati dobra. Ovo je čisto pozitivan tranzit i ima moć pomoći nam ne samo da riješimo stvari u našim ljubavnim životima, već da vrlo jasno vidimo što je potrebno, što mora ići i kako nastaviti, općenito. Također možemo postati vrlo svjesni ‘druge osobe i njenih potreba. Mi smo suosjećajni i otvoreni tijekom ovog vremena, i stvarno i vrlo iskreno želimo preuzeti odgovornost za našu ulogu kao glavni igrač u svemu dobrom što se može učiniti, u smislu ljubavi, romantike i odnosa.

8. aprila horoskopi imaju najviše sreće u ljubavi za tri horoskopska znaka:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ako je asertivnost riječ dana, onda je Ovan znak dana, a u vašem slučaju, svoju snažnu volju ćete koristiti da ispunite jednu svrhu: usrećite svog romantičnog partnera. Tranzit Marsovog sekstilnog čvora je radosno iskustvo za vas, Ovan, i  dobit ćete priliku da izađete kao superzvijezda prema osobi koju volite. Uvijek ste bili netko tko može drugima ostvariti snove, ali kada se posvetite tome i usredotočite se samo na jednu osobu, ta osoba obično bude oborena s nogu vašom neodoljivom sposobnošću da učinite da se osjeća voljenom i željenom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Niste samo zaljubljeni u ovu osobu; on nije netko u koga ste zaljubljeni — osjećate da je ta osoba dio vaše romantične sudbine i nemate namjeru uprskati to. Smatrajte ovo izvrsnim danom. Sretno!

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2