Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova subota, 8. april vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova subota, 8. april vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

7 travnja, 2023 0 By Admin

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Sezona Ovna bila je nevjerojatno moćna za tebe, Ovan. Zahvaljujući Suncu, Chironu i Jupiteru u vašem znaku, imali ste puno akcije u svom privatnom životu. Danas, Pun Mjesec u Vagi donosi veliku priliku za širenje i rast koji će vam pomoći da živite svoj najblistaviji autentični život. Pun Mjesec osvjetljava slijepu mrlju koju tek trebate vidjeti, a koja uključuje partnerstvo – istinu koju će biti nemoguće ignorirati. Nažalost, ono što prihvaćate može boljeti, ali budući da je Jupiter uključen, postoji melem nade.

Zadržali ste vezu dulje nego što ste trebali i sada je vrijeme da je prepustite. Ali možda nećeš biti ti taj koji će reći zbogom. Možda ćete morati gledati kako netko odlazi ili napušta projekt na kojem ste naporno radili. Ovaj trenutak ‘otpuštanja’ predstavlja vam priliku za iscjeljenje, ali kojoj ćete se isprva opirati. Osjećaj ranjivosti je nešto što Chiron može predstavljati, i to može biti jedan od vaših najdubljih strahova, zbog čega će vam ovaj trenutak biti teško prihvatiti. Ali vaše samopouzdanje dolazi danas i naučite vjerovati u sebe. Dakle, ako doživite bol zbog rastanka od gubitka prijatelja, ljubavnika ili poslovnog partnera, znat ćete da ste OK.

Nešto bolje dolazi iza ugla za vas. Naučiš stajati na dvije noge i otkriješ da možeš raditi stvari samostalno. Napuštanje od strane nekoga tko vas ne zaslužuje ili koga ste prerasli može dovesti do samodostatnosti čineći današnji dan jednim od najboljih dana u vašem životu. Samo ti možeš izliječiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Upotrijebite ovaj mjesec kako biste otkrili koje se rane možda pojavljuju ili utječu na vaš odnos kako biste se mogli suočiti s njima i početi vraćati harmoniju.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2