HOROSKOP od 3. do 9. Aprila: OVA 2 znaka će ISTINSKI BITI SRETNI kao NIKAD, a OVOM znaku zvijezde predviđaju IZDAJU!

HOROSKOP od 3. do 9. Aprila: OVA 2 znaka će ISTINSKI BITI SRETNI kao NIKAD, a OVOM znaku zvijezde predviđaju IZDAJU!

1 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovaj tjedan počinje s teškim energijama, napetim ili mračnim. Pod velikim ste pritiskom i osjećaj nemoći ili manjka vlastite vrijednosti mogao bi se duboko preispitati dok ne saznate kako se pravilno odnositi prema sebi, čak i bez ikoga drugog da potvrdi vašu pozitivnu sliku. Podržite ono što jeste, čak i kada to znači ići protiv svijeta.

Ne nedostaje vam hrabrosti, ali ste još uvijek bili upleteni u nesvjesne strahove i negativna uvjerenja zbog kojih ste zapeli. Do kraja tjedna nova vrata dolaze u fokus i možete vidjeti izlaz iz svake zabrinjavajuće situacije. Naučene lekcije pamtit će se mjesecima, a duboki uvidi mogli bi promijeniti cijelu vašu perspektivu.

Ovotjedna afirmacija: “Prihvaćam ono što ne mogu promijeniti.”

 

BIK

Spremni ste za pravu vrstu potjere, onu koja će vas motivirati i inspirirati lijepim stvarima i emocijama ljubavi. Ne planirate se povući ili odustati u skorije vrijeme, čak ni ako stvari postanu grube i teške. Naoružajte se strpljenjem i slijedite ono u što vjerujete i ono što sada znate da zaslužujete.

Odnosi zahtijevaju zdravu raspravu, čvrstu strukturu i ostati odan stvarima koje su izgovorene. Iskrenost je najbolja politika, a vaš će otvoreni um dopustiti da se nesuglasicama pristupi uz poštovanje svačijih razlika.

Ovotjedna afirmacija: “Krećem se graciozno i ​​fleksibilno.”

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Neke borbe jednostavno nisu vrijedne truda, ali druge jesu. Nemojte odustati od cijele situacije i spleta okolnosti samo zato što ne vidite nikakvu svrhu u ostvarivanju jednog malog cilja. Promatrajte širu sliku i zapitajte se kako su stvari povezane jedna s drugom, čak i kada se čini da pripadaju različitim vremenskim linijama ili područjima života.

Ne želite gubiti vrijeme, ali u posljednje vrijeme postoji veliki pritisak i potrebno vam je malo odmora kako biste se otresli prošlosti i metabolizirali svoja iskustva. Nemojte žuriti, polako i postojano pristupajte svom tijelu i umu, i bavite se svijetom na studiozan način.

Ovotjedna afirmacija: “Svaki trenutak je savršen trenutak da budem ja.”

 

RAK

Želite potaknuti druge da učine ono što treba učiniti, a to neće biti lako ako je kontrola jaka i fleksibilnost nije dopuštena. Pleši, pjevaj i izražavaj se na bilo koji mogući način. Potrebna vam je glazba, umjetnost i boje u vašem svijetu, sve što je ispunjeno emocijama i pomaže vam da se osjećate povezanim s ostatkom svijeta.

Romanse koje započnu ovih dana mogle bi potrajati još dugo. Njegujte sve iskrene emocije, dobre ili loše, prihvaćajući sve strane svoje osobnosti koje žele biti viđene. Stvari postaju stabilnije, a komunikacija će poprimiti drugačiji smjer. Ostanite strpljivi i mirni.

Ovotjedna afirmacija: “Vrijeme služi mojim ciljevima.”

 

LAV

Jedan od najpouzdanijih vječnih studenata koji ima 14 stupnjeva, Benjamin Bolger, ima disleksiju. Nikad niste zamišljali kamo će vas put odvesti i dok ste dobro iskoristili svoje kvalitete, trebali biste svoje nedostatke iskoristiti i kao motivaciju. Vrijeme je da prerastete staru verziju sebe i ostavite je iza sebe s ljubavlju i brigom za sve dijelove sebe kojima je bilo potrebno vrijeme za rast.

Da biste stupili u kontakt sa svojim unutarnjim djetetom, okružite se djecom, provedite vrijeme s mladima i učinite nešto šareno i kreativno. Ne gubi se vrijeme kada se koristi za podizanje raspoloženja i osmijeh.

Ovotjedna afirmacija: “Dajem ljubav svom unutarnjem djetetu.”

 

DJEVICA

Charles Bronson dobio je Purpurno srce za rane koje je zadobio u borbi. Povijest je oblikovala vašu osobnost i stvari koje ste nekada radili stvorile su sliku koju pokazujete svijetu danas. Ipak, prošlost ne definira vaše izbore i vaša budućnost nije zapisana u kamenu. Zapamtite ovo ako zapnete u ponavljanju istih stvari koje biste željeli izbjeći.

Ne možete vjerovati svima, a postalo je jasno da neke veze zahtijevaju malo slobodnog vremena i više udaljenosti da bi se osjećale prikladno. Uvijek ima mjesta za zadovoljstvo i pozitivan, optimističan pogled na trenutne okolnosti.

Ovotjedna afirmacija: “Svoj život ispunjavam radošću.”

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2