PROŠLOST IM SE VRAĆA! – OVE znakove očekuje SUSRET SA PROŠLOŠĆU i PRILIKA za NOVIM POČETKOM sa BIVŠIM PARTNEROM!

PROŠLOST IM SE VRAĆA! – OVE znakove očekuje SUSRET SA PROŠLOŠĆU i PRILIKA za NOVIM POČETKOM sa BIVŠIM PARTNEROM!

30 ožujka, 2023 0 By Admin 2

Zvijezde će omogućiti ovim zodijacima susret sa prošlošću kao i novu priliku ljubavne veze sa bivšim partnerom i da ponovo nastave tamo gdje su stali…

 

VAGA

Koliko god razmišljali o prošlosti ili ne, ona nam se često vrati i pogodi nas kao bumerang kada se tome najmanje nadamo. Mnoge stvari biste učinili drugačije da možete vratiti vrijeme. Svi bi to željeli, ali to nije moguće. Ono što je moguće je dobiti drugu priliku i da pokušate ispraviti svoje greške.

Vi ćete drugu priliku dobiti u ljubavi jer vas očekuje povratak bivše ljubavi u vaš život. Dugo patite zbog te propale veze jer ljubav još uvijek postoji. Tko je kriv, više ni nije toliko bitno, svatko od vas dvoje nosi svoj dio krivice. Često se pitate da li je moralo baš tako završiti.

To se pitanje vrti i u glavi vašeg bivšeg partnera koji također pati. Naredni period promjenit će neke stvari i neka vaša razmišljanja. Vi ćete shvatiti koliko je vaša ljubav još uvijek jaka i učiniti prvi korak. Vi ćete biti taj koji će inicirati jedan neobavezni susret sa bivšim partnerom na koji će partner pristati.

Imat ćete mnogo tema za pričanje, a tada će to izgledati drugačije negoli kada ste bili u vezi. Vašu prošlost nitko ne može izbrisati pa ćete pokušati razgovorom riješiti neke stvari i tražiti drugu priliku. U budućnosti ćete imati više takvih razgovora, ali ćete oboje shvatiti da ljubav još uvijek postoji među vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ta ljubav nikad nije nestala i ta ljubav omogućit će vam drugu priliku. Ovaj puta ćete oboje biti pametniji i odlučit ćete čuvati ono što vas veže, a to je ljubav.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2