Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 29. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 29. mart

28 ožujka, 2023 0 By Admin

Današnji dan donosi nam dobru priliku da zaliječimo sve rane i planiramo budućnost…s ljubavima naših života. Svi smo primili dopis: ništa u životu nije lako. Zapravo, onog trenutka kad shvatimo da je život, pa, težak, zapravo postaje lak jednostavno zato što ne očekujemo vožnju užitkom. Sve je u očekivanjima; da ne kažem da bismo trebali očekivati manje, ali svoja očekivanja trebamo zadržati realističnima ili trpjeti bol razočaranja.

Od današnjih astroloških tranzita najviše će profitirati parovi koji su duže vrijeme zajedno. Prvo, imamo Mjesečev sekstil Merkur koji osigurava siguran, inteligentan prostor za uspostavljanje komunikacija. Našim partnerima trebamo povjeriti cijeli život ako želimo s njima raditi do kraja života, a na današnji dan,  trebamo vidjeti vrlo povoljne okolnosti za to.

Kako također imamo Mjesec u sekstilu Jupiter, parovi koji spadaju pod tri određena horoskopska znaka bit će uvjereni da će sve što smisle danas – kao plan – uspjeti i nastaviti raditi. Jupiterova energija odnosi se na izgradnju, širenje, pozitivan rast i zamah. Možda ćemo ovog dana vidjeti da nas naši partneri više poštuju i da se uz njih osjećamo sigurno. Današnji dan nudi nam priliku da svoje ljubavne živote sagledamo jasno, bez nabora i bez tereta osuđivanja. Želimo ono što je najbolje i dovoljno smo neustrašivi da smislimo kako to stvoriti.

Tri horoskopska znaka su najsretnija u ljubavi 29. marta:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Vrijeme je da se vi i vaš partner bacite na posao, i iako to možda ne zvuči previše romantično, znate što radite: planirate budućnost i ima li boljeg dana od današnjeg da uložite svoje najbolje ideje pokret? Osjećat ćete se nadahnuto Mjesečevim sekstilom Merkurom, jer vas navodi na dublje misli; Vi ste osoba koja analizira baš sve, i dok se čini da vaš romantični život teče glatko, ne možete ne osjećati da nešto treba… poboljšati. Zašto ne! Vi ste odlučan i promišljen Blizanac i ne vidite razlog zašto bi stvari postale još bolje nego što već jesu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Danas, tijekom Mjesečevog sekstila Merkura, vi i vaš partner ćete spojiti glave i osmisliti izvediv plan… ispunjen idejama za odmor, interesima za lokaciju i novim stvarima koje možete raditi zajedno kao par.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2