OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u APRILU- vrijeme da se ŽELJE ISPUNE i SNOVI OSTVARE!

OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u APRILU- vrijeme da se ŽELJE ISPUNE i SNOVI OSTVARE!

26 ožujka, 2023 0 By Admin

Horoskop je sastavljen uz pomoć karata, zvijezda i planeta i numerologije…

OVAN

Zbog tranzita Marsa, moglo bi doći do neke pozitivnosti u karijeri i poslu. U smislu studija, međutim, mjesec bi se mogao pokazati tek prosječnim. Trebali biste biti redoviti i posvećeni poslu koji radite. Postoje šanse za unapređenje. Također je vjerojatno da ćete se okušati u učenju novih stvari. Možda vas očekuju neke velike promjene, a to može utjecati na vašu budućnost. Veze u kojima se nalazite vjerojatno će se pozitivno okrenuti. Ako planirate, ovo je dobro vrijeme da to podignete na drugu razinu. S druge strane, bračni parovi mogu osjetiti komunikacijski jaz. Kratko slavljeničko putovanje je na planu ovog mjeseca. Sa svojim financijama, možda ćete morati ispravno planirati ako želite uštedjeti ovaj mjesec.

 

BIK

Godišnje sporo i postojano kretanje prema optimizmu krenut će u ovom mjesecu. Pomoć planeta koji su prije bili odsutni postupno je stigla kako bi unijela pozitivnost u vaš život. Ovo je mjesec kada je veća vjerojatnost da će vaši sljedbenici ili čak vaša vlastita uvjerenja slijediti ono što propovijedate. Ovo bi bio mjesec tijekom kojeg biste postupno počeli prakticirati ono što ste planirali.

Očekuje se da će se čak i ljubav i odnosi poboljšati. To bi vam omogućilo da povećate svoju povezanost s partnerom, a možda biste čak i razmišljali o tome da zaprosite nekoga s kim ste zaljubljeni, što bi postupno ojačalo vašu povezanost. Također je vjerojatno da ćete dobiti ponudu za brak. Zahvaljujući pomoći Venere i Jupitera, vaša osobna sreća može se poboljšati. Za pojedince koji su se nedavno pojavili na razgovoru također se predlaže pomak u karijeri. Vaš bi trud i predanost bili prepoznati, a vi biste bili nagrađeni tijekom cijelog mjeseca. Za nekolicinu od vas očekuje se povećanje prihoda.

Međutim, svoju investiciju morate pažljivo odabrati. To bi zahtijevalo ulaganje u imovinu koja bi osigurala dugoročnu dobit. Ako želite ulagati u nekretninu, morate pričekati duže vremensko razdoblje koje može biti bogato i isplativo u smislu ulaganja i dobiti. Ako želite prodati svoj stari automobil, posljednji tjedan u mjesecu izgleda obećavajuće.

 

BLIZANCI

Ako vjerujete u svoj trud, sreća će vjerojatno biti na vašoj strani. Neki od vas možda će imati priliku upoznati visoke dužnosnike ili osobe koje vam mogu pomoći da poboljšate svoj život. Putovanja na velike udaljenosti mogu pružiti značajne prednosti i prilike za učenje. Vjerojatno ćete biti okruženi mudrim i inteligentnim ljudima. Trebali biste raditi na poboljšanju svojih vještina, kao i na pozitivnom razmišljanju.

Postoji velika vjerojatnost da ćete imati negativne ideje o svojoj obitelji i vezi, što bi moglo uzrokovati napetost. Ostanite veseli i izbjegavajte gadne komentare. Zbog mogućnosti sukoba ega ili nesuglasica u obiteljskim i bračnim odnosima ovog mjeseca, trebali biste dati malo slobodnog prostora u svom partnerstvu. Neki od vas mogu postati robovi svakodnevnog rutinskog posla, što može uzrokovati stres; stoga se preporučuje da se odmorite od uobičajenog života i kvalitetno provedete vrijeme s obitelji ili prijateljima.

Što se tiče novca, trebali biste biti oprezni prilikom značajnih kupovina ovog mjeseca. Uložite u malu košaricu. Kada je u pitanju vaše zdravlje, morate obratiti pažnju i ne zanemariti svoje navike u ishrani i spavanju. Izbjegavajte preskakanje obroka i nezdravu hranu jer tranzit nije dobar za želudac. Imate pristojne šanse da budete primljeni na daljnji studij u stranoj zemlji. Kreativne umjetnosti i okultni predmeti mogu biti uspješni. Oni od vas koji studiraju medicinu mogu biti uspješni u svojim nastojanjima.

 

RAK

Zakopčaj se! Da, čeka vas ludo putovanje ovog mjeseca, s mnogo uspona i padova u važnim područjima vašeg života. Ne brini; planeti bi mogli biti na vašoj strani ovog mjeseca. Možda ćete primijetiti osjećaj postojanosti u svom duhovnom rastu. Za bolji razvoj karijere mogli biste uložiti u širenje poslovanja. Međutim, dok slijedite svoje ciljeve u karijeri, prva stvar na umu bit će uspostavljanje pozitivne društvene slike.

Vaše cjelokupno zdravlje može ostati dobro. Ovaj mjesec će vaš profesionalni život vjerojatno biti ispunjen velikim prilikama. No, te prilike mogu biti dostupne samo onima koji su spremni riskirati. Kao rezultat toga, budite spremni nositi se s poslovnim i profesionalnim rizicima. Nadalje, mjesec bi bio financijski mješovit. Zarada bi za neke bila izvrsna, a za druge umjerena, ostavljajući malo nade za blisku budućnost.

 

 

LAV

Iako možete analizirati, to ne jamči da ste uvijek u pravu. Bilo bi glupo od vas odbijati sugestije drugih ljudi. Imate zarazan smisao za humor i neobuzdanu energiju djeteta, što vas čini popularnim među ljudima s kojima komunicirate ovog mjeseca. Zbog vaših idiosinkrazija, vaši nadređeni bi mogli imati nepovoljnu sliku o vama.  Iz ovoga se možete izvući otvorenim razgovorom s vještim savjetnikom.

Vaše strpljenje, upornost, predanost i osobnost usmjerena ka cilju mogli bi vam olakšati suočavanje sa svojim i tuđim poteškoćama. U važnim prilikama trebali biste izgledati naočit. Prije nego što napravite bilo kakve promjene u već uspješnom poslovanju, dobro razmislite i posavjetujte se s nekim nadležnim. Postoji šansa da bi ishod mogao biti negativan. Mogli biste pokazati da ste pronicljivi, organizirani, vrijedni, proračunati i sretni da povlačite sve konce koje vaša pozicija omogućuje.

Nema potrebe da se sramite ako drugi misle da imate više snage od ženstvenosti. Ako potrošite neko vrijeme na procjenu svog trenutnog fizičkog stanja, samo biste se mogli osjećati više energije i ugodnije. Na neki način, to vam može omogućiti da potražite rješenje za svoju svakodnevnu dosadu, koja je i frustrirajuća i depresivna. Možda ćete sklopiti novi ugovor koji bi vam mogao omogućiti stabilnu i sigurnu karijeru.

 

DJEVICA

Ovaj mjesec bi vaš organiziran i sustavan stav mogao koristiti vašem poslu. Zvijezde upućuju na to da ćete možda imati veći teret nego inače.  Za poslovne ljude faza oko sredine ovog mjeseca može izazvati frustracije. Možda ćete moći povećati svoju proizvodnju u drugoj polovici mjeseca. Ovo je izvrstan mjesec za raspravu o ključnim problemima vezanim uz bilo koja financijska pitanja ili transakcije na čekanju. Možda je to dobar trenutak da investirate ili kupite dragocjenosti za svoju obitelj.

Druga polovica mjeseca mogla bi vas malo opteretiti obvezama. Vjerojatno ćete ostvariti dobru zaradu, a vaša bi financijska situacija na kraju mogla biti zadovoljavajuća. U vašem osobnom životu ovaj mjesec može biti vrijeme sreće i blaženstva. Većinu svojih užitaka možete podijeliti sa svojim najmilijima. Za budućnost svog ljubavnog života možete se brinuti u drugom dijelu ovog mjeseca. Smisleni razgovori s partnerom krajem mjeseca mogu vam pomoći da se vratite u normalu.

Poremećaji u vašem obrazovanju početkom ovog mjeseca mogu vam otežati zadatak. Vaša izvedba može se postupno poboljšati, a planetarnu podršku možete dobiti u drugoj polovici ovog mjeseca. Početak ovog mjeseca mogao bi biti puno bolji za vaše zdravlje, a možda ćete uspjeti riješiti problem i izraditi plan. Ako ste bolesni, posljednji tjedan ovog mjeseca može vam pomoći da brzo ozdravite.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2