HOROSKOP ZA MJESEC APRIL: OVA 3 znaka mogu se nadati DIVNIM DANIMA i POZITIVNIM PROMJENAMA – zvijezde su na njihovoj strani!

HOROSKOP ZA MJESEC APRIL: OVA 3 znaka mogu se nadati DIVNIM DANIMA i POZITIVNIM PROMJENAMA – zvijezde su na njihovoj strani!

26 ožujka, 2023 0 By Admin

OVAN

U potrebi da se osjećate kao kod kuće, mogli biste se naći da slijedite emocionalne imperative drugih ljudi kada biste zaista trebali slijediti svoje. Mnogo je pozitivnih i podržavajućih emocija i energija skrivenih u svim vrstama odnosa u vašem životu. Vidite ljepotu u malim stvarima i povežite se s onima koji se raduju vašim uspjesima.

Posljednji tjedan u mjesecu donosi izazove vašem tijelu i vašoj iskonskoj energiji i mogao bi potisnuti sukobe koji već neko vrijeme bujaju. Budite vrlo oprezni što odlučite reći i odaberite nježnost i empatiju u odnosu na svaku bitku za koju biste se inače zalagali. Iako će biti kompromisa koje ne želite napraviti, uvijek se može pronaći srednji put. Ostanite mirni opuštajući i umirujući svoje tijelo.

 

BIK

Za svoju prvu filmsku ulogu, Edward Norton dobio je nominaciju za Oscara. Niste sigurni treba li vas odmah postaviti na pijedestal, ali ste ponosni na svoja postignuća i sve što ste do sada učinili kako treba. Postoje brojni problemi koji služe vašem samopouzdanju u ovom trenutku, iako bi ga neke veze mogle testirati i gurnuti vas u čudne osjećaje neadekvatnosti ili da niste dovoljno dobri kada stvarno jeste.

Vaš apetit se može povećati. Budite oprezni s ugljikohidratima i pokušajte ne kompenzirati stvari koje vas čine nesretnima. Umjesto pokrivanja emocija hranom, odlučite učiniti nešto što će vas usrećiti i pomoći vam da se osjećate lijepo i podržano svojim tijelom i materijalnim svijetom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovaj mjesec počinje s nekim teškim problemima na stolu, emocionalnim zastojima i vezama zbog kojih se ne osjećate dobro. Ipak, uporni ste i imate dovoljno energije da vas povučete kroz bilo koji problem koji vam može stati na put. U nekim situacijama morat ćete biti žestoki i iznimno stabilni kako biste bili produktivni i brzi koliko želite.

Sačuvajte nešto za kišni dan početkom ovog mjeseca. Financije bi mogle postati stresne u posljednjih nekoliko dana mjeseca , vaša plaća može kasniti, a stabilnost poljuljana zbog neočekivanih troškova. Strah vas ne bi trebao sputavati, ali savjetuje se oprez kada su u pitanju svi materijalni i fizički problemi.

 

RAK

Stres se možda povećava čak i ako ga ne prepoznajete. Pronađite dovoljno vremena za odmor i aktivnosti koje će pomoći vašem umu da se opusti, a tijelu opusti. Mnoge ideje se vrte u vašem umu, a snovi i ideali vas pozivaju na poteze koji su instinktivni i istiniti vašem unutarnjem djetetu. Ipak, potreban je određeni oprez kako bi se pronašla prava ravnoteža između emocija i razuma.

Do kraja mjeseca osjetit ćete duboku promjenu u svojoj energiji, koja će vas tjerati naprijed ili dovesti do frustracije ako vam okolnosti stoje na putu. Ne možete biti zatvoreni ili vezani, a sve vrste ograničenja, karantene i ograničenja bit će iritantniji nego obično. Uložite svoju energiju u preuređenje i popravljanje onoga što je pokvareno ili zastarjelo u vašem domu.

 

LAV

NeverWet sprej odbija vodu i može se koristiti za izradu grafita koji su vidljivi samo na kiši. Neke od vaših najkreativnijih ideja neće se odmah vidjeti i prepoznati. Dajte im vremena da zasjaju i pokažu se svijetu i nemojte se zadovoljiti odgovorima koji su blijedi i oduzimaju vrijednost vašem trudu. Učinili ste puno i to je vrijedno priznanja.

Nježna i zadovoljavajuća energija s početka mjeseca mogla bi naći svoje parnjake do kraja mjeseca. Ostavite si dovoljno mjesta za samoću i ne planirajte previše unaprijed. Morate biti spremni na emocionalne zastoje i probleme u vezi s kojima ste mislili da ste se već suočili. Popravite ono što je pokvareno i budite nježni prema sebi bez obzira na vanjske okolnosti i očekivanja drugih.

 

DJEVICA

Vaša razina zadovoljstva ne ovisi toliko o vanjskim okolnostima. Razmislite o vlastitim izborima i smjeru u životu u kojem se uistinu osjećate dobro ili biste se mogli zaglaviti u petlji mentalne aktivnosti iz koje vas samo skok vjere može izvući. Dobar je trenutak da učinite nešto u vezi sa svojom karijerom i svojim profesionalnim imperativima umjesto da se pristanete na manje od onoga što znate da zaslužujete.

Skromnost nije rješenje u prvih nekoliko tjedana mjeseca. Da biste došli do odgovarajuće pozicije za zdrave pregovore, trebat će vam visoko samopouzdanje i ne davati konačnu moć nijednom vanjskom autoritetu. Imate kontrolu i ako tome dodate dovoljno vizije i širine, mogli biste napredovati mnogo brže nego što biste očekivali. Prepustite se toku trenutka.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2