LJUBAVNI HOROSKOP za 14. April: Netko će danas imati mogućnost da se POMIRI SA BIVŠOM LJUBAVI!

LJUBAVNI HOROSKOP za 14. April: Netko će danas imati mogućnost da se POMIRI SA BIVŠOM LJUBAVI!

13 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: U redu je biti vrlo promišljen u svojim vezama danas, sve dok stvarate prostor za perspektivu svog ljubavnika. Slobodni tijek vašeg romantičnog stila komunikacije mogao bi se boriti protiv vaše želje da zadržite kontrolu nad onim što će se sljedeće dogoditi. Čak i ako je u suprotnosti s vašim instinktima, najbolji pristup je slušati cijelim srcem i sjediti minutu prije nego što odgovorite. Možda ćete ovo morati prakticirati nekoliko puta prije nego što se osjećate uistinu ugodno.

 

 

BIK

Lagani obrti izraza mogu vam sada donijeti ono što želite u romantičnim stvarima, no ipak bi moglo biti nešto dublje ispod površine. Mogli biste se zalagati za plan u vezi za koju još niste doista spremni. Shvatite što je užareno središte svake želje da imate kontrolu, a zatim to podijelite s ljubavnikom ili potencijalnim ljubavnikom. Radite duboki posao solo.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Dom je tamo gdje ti je danas srce! Boravak u njemu mogao biti ispunjeniji način da date i dobijete ljubav nego da u ovom trenutku putujete daleko. Zapravo, mnogo se radnji može odvijati dok čvrsto spavate, jer je vaša mašta sada tako bogata i plodna. Izvadite svoj dnevnik snova i koristite ga kao romantični talisman za proricanje.

 

 

RAK

Možda ćete danas osjećati da vam je potrebna veća doza ljubavi. Vjerojatno ćete razmišljati o dubljem luku svog ljubavnog života, vjerojatno se pitajući što sve to zapravo znači. Možda ćete doživjeti sumnju ili zabrinutost, ali ako te osjećaje pogledate kroz duhovniju leću, shvatit ćete da ste sigurni i voljeni upravo tamo gdje jeste. Možete postići ovu smirenost bez obzira na to jeste li trenutno slobodni ili privrženi.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Ne osjećajte se previše ugodno sa svojim partnerstvom takvim kakav jest. Ponekad se morate pomaknuti daleko izvan svoje zone udobnosti da biste shvatili što uistinu cijenite u ljubavi. Možda ćete se držati svojih navika kao da su stvarne imovine, svojevrsni sigurnosni pokrivač koji vam daje dopuštenje da ostanete gdje jeste i da ne riskirate. Ako niste voljni napraviti potrebne promjene, stvari bi mogle zastarjeti.

 

 

DJEVICA

Prenošenje svojih najdubljih, najmlađih osjećaja romantičnom interesu danas bi moglo biti korisno. Vi ste posebno talentirani da kažete pravu stvar u pravo vrijeme – i zauzvrat izazivate ljubav i strast. Možda ćete čak angažirati prijatelje u pokušaju da nekome kažete kako se stvarno osjećate. Razmišljajte o tome kao o prenošenju simpatija u osnovnoj školi.

VAGA

Ljubavni horoskop:  Ovo je dan snažnog značaja za vaš ljubavni život. Ne radi se samo o tome što činite kako biste ispunili te potrebe – radi se o suštini samih poriva i odakle potječu. Lako se možete uvući u ljubomoru ili neki drugi mračniji strah, ali pokušajte se usredotočiti na prirodu same želje.

 

 

ŠKORPIJA

Integriranje potreba vašeg ega s vašom željom za intimnošću danas je ključno. Planetarni sustav vas može privući prema povezivanju s ljubavnikom na čisto fizički način, što je savršeno zdravo. Pažnja radi pažnje možda nije ono što vam stvarno treba, stoga pokušajte stupiti u kontakt sa svojom potrebom da budete dodirnuti. Tu biste mogli pronaći najsnažniju vrstu zadovoljstva.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Ljubav je vrsta bogatstva i možete joj se prepustiti kao da ste danas najbogatija osoba na svijetu. Mogli biste osjetiti da je vaša sadašnja ljubavna afera zlata vrijedna. Ne treba vam nikakav materijalni dokaz o predanosti vašeg ljubavnika – način na koji se osjećate iznutra je više nego dovoljan da budete zadovoljni.

 

 

JARAC

Vaš ljubavni život je danas u kozmičkom loncu. Ne postoji način da se održi površna distanca od partnerskih problema. Ovaj planetarni par potresa vašu 7. kuću saveza jedan na jedan, kopajući u korijenima vaših odnosa – što bi moglo biti izazovno i bolno. Samo recite svoju istinu i rasti ćete.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Vaši snovi možda nisu stvarni, ali zasigurno su moćna sila u dinamici vašeg odnosa u ovom trenutku. Može doći do sukoba između vašeg svakodnevnog postojanja i vaše nevjerojatne mašte. Iako se ova dva dijela vašeg života mogu činiti vrlo udaljenima, postoji dovoljno prostora da se spoje. Ne glumite baš u kazalištu, ali ipak možete napisati vlastiti scenarij!

 

 

RIBE

Danas ste zvijezda vlastitog showa – i, da, to je također romansa za vijeke. Ovo je doista vrlo uzbudljiva vijest, posebno za vaš ljubavni život. Ne samo da sjajno blistate, već i odajete povoljnu energiju ovisnosti koja može privući obilje zaljubljenosti na vaš način. Samo neka dođe do vas!