Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 23. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 23. mart

22 ožujka, 2023 0 By Admin

Ovih dana imamo mnogo toga za sebe, a mnogi snažni tranziti podržavaju stvari poput ljubavi i prijateljstva. Novih početaka ima u izobilju, a obnovljene zavjete također se događaju u ovo doba godine. S Ovnom kao našom posljednjom sezonom i proljećem u zraku, ne možemo a da ne želimo da stvari funkcioniraju dobro. Kao da je došlo vrijeme za pravo proljetno čišćenje, a to znači psihičko, emocionalno i fizičko.

Danas nam donosi Mjesec u Ovnu, i iako to nije automatski ‘najbolja vijest’, može dobro funkcionirati za one od nas koji želimo da stvari funkcioniraju dobro. Drugim riječima, energija mladog Mjeseca je tu da djeluje kao originalna misao. Ako je ta misao pozitivna, kasnije se može manifestirati kao nešto pozitivno. Danas je dan kada počinjemo razmišljati pozitivno kako bismo svoje ljubavne živote mogli prikazati kao blažene situacije.

Za vrijeme Mjeseca u Ovnu, tri horoskopska znaka će takoreći odložiti oružje i odlučiti se na bolje, kada su u pitanju njihove veze. Dani borbe su prošli; umorni smo i iscrpljeni i sve što želimo je mir i ljubav. Ako se koncentriramo na to, učinit ćemo tako i to zajedno s onima koje volimo i cijenimo. Ovo je važan dan za parove, a također je odličan dan za postavljanje namjera za novu ljubav za one od nas koji smo slobodni i želimo imati romantičnog partnera.

Tri horoskopska znaka s najsretnijim ljubavnim horoskopom 23. marta:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Današnji dan vam donosi izbor, jer to vam nudi Mjesec u Ovnu, a vi ćete izabrati ‘sreću’. Spremni ste da sunce počne sjati u vašem životu, a sada kada je proljeće tu, spremni ste preuzeti brend, razvijajući novi stav prema ljubavi i prema tome kako se odnosite prema sebi. Počeli ste primjećivati da ste odgovorni za svoju percepciju i da ste u ljubavnom životu stvari počeli vidjeti ‘kroz mračno staklo’.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To u potpunosti ovisi o vama, jer vaša veza nije ni pod kakvom prijetnjom. Ipak, kolebali ste se jednostavno zato što si niste dopustili sreću koju znate da zaslužujete, a vaš je ljubavni život zbog toga patio. Pa, sve se to mijenja danas jer namjerno odlučujete biti zadovoljni, radosni i sretni s osobom s kojom ste romantično vezani.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2