Ako ste rođeni u OVA 3 znaka,  ova srijeda, 22 mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova srijeda, 22 mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

21 ožujka, 2023 0 By Admin

Danas, dok Sunce ulazi u znak Ovna u kasnim poslijepodnevnim satima, osjećat ćete se kao da je teret podignut jer se iznenada osjećate osnaženim da počnete djelovati u skladu s onim što najviše želite. Za mnoge, lakoća je povezana s ovim godišnjim dobom kada se probudite iz zimskog sna, spremni da se ukorijenite i procvjetate kao što se priprema svijet oko vas.

Sunce u astrologiji upravlja vašim vanjskim radnjama i motivacijama. Dok prelazi u vatreni znak Ovna, osjećat ćete se energičnije i sigurnije u rješavanju stvari koje su vam bile na umu ili srcu. Sezona je za akciju, za promjene i sreću za vas — astrologija podržava oboje.

Kretanje kroz energiju ranije tijekom dana između Sunca i Plutona dat će vam emocionalnu jasnoću koja će vam konačno dati prostora da znate što istinski želite od svog života. Ribe su vodeni znak, dok je Jarac zemljani znak, tako da će doći do monumentalnih spoznaja o vašim osjećajima u vezi s onim što se smatralo nestabilnim u vašem životu.

Bilo veza, karijera ili čak životni put — sada možete jasno vidjeti u što je vrijedno ulagati svoje vrijeme i energiju, a u što više nije. To je spoznaja kada Sunce prelazi u Ovna, započinjući potpuno novo sve što će vam dati prostora za duboki uzdah i mogućnost da konačno napravite korak naprijed u život koji vas čeka. Sretno!

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 22. marta:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ovo je tvoje vrijeme, Ovan. Nakon što imate grupu planeta u svom znaku u veljači, trebali biste biti pripremljeni i spremni djelovati. Sada je Sunce u Ovnu, vašem znaku. Odvojite vrijeme da razmislite o tome što se promijenilo od zadnjeg puta kad ste imali solarni povratak ili rođendansku sezonu. Pogledajte što se promijenilo, čega ste postali svjesni i još važnije, što ste naučili. Ovaj važan dio slagalice sjedne na svoje mjesto, omogućujući jasnoću, povjerenje i akciju.

Sutrašnji dan donosi prvi od dva mlada mjeseca u znaku Ovna koji će vam pomoći da se osjećate kao da vas drži i vodi svemir. Ako danas bilo što učinite, obvežite se da ćete ponovno vjerovati u sebe. Nemojte sumnjati u svoje osjećaje ili ideje. A posebno u svoje sposobnosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Budući da je Jupiter u vašem horoskopskom znaku do svibnja, od vas se traži da to vrijeme iskoristite maksimalno kako ne biste dopustili da vam prođe trenutak. Pogotovo zbog vaše unutarnje sumnje. To je podsjetnik iz svemira na to tko ste doista i da je to sve što ste ikada trebali biti.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2