3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave za vrijeme mladog Mjeseca u znaku Ovna od 23. marta

3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave za vrijeme mladog Mjeseca u znaku Ovna od 23. marta

21 ožujka, 2023 0 By Admin

Postoji dobar razlog zašto bismo mogli razmišljati o nekome, možda o bivšem, a to je zato što ovaj tranzit u nama budi uspomene i podsjetnike na ono što volimo.

Ovaj tranzit bismo mogli shvatiti na različite načine. To također implicira da bi mogao biti prilično melankoličan, što sa svim tim ‘prisjećanjem’, ali priroda je tranzita da nas prizemlje u onome što smatramo poznatim.

Kako ćemo znati misli li bivši na nas? Pa, možda nećemo dobiti poruku potvrde o tome… Ali recimo to ovako – za vrijeme ovog tranzita ako vi mislite na njega , on misli na vas. Ravnoteža je ovdje dio jednadžbe.

Ovo također ne isključuje ideju da nam se bivši mogu obratiti, čak i samo da bi nas pozdravili.

Ipak, ne bih računao na to. Ovaj tranzit više znači ‘znati’ da postoji osoba s kojom smo nekoć bili blisko povezani, za koju ‘osjećamo’ da misli na nas, umjesto da dobijemo čvrst dokaz. Samo ćemo morati vjerovati svemiru u vezi s ovim, horoskopskim znakovima.

Mjesec se u ovom slučaju ponaša kao svjetionik koji nas obasjava i na svoj način nas čini žarišnom točkom nečije pažnje.

Naše bi se ime moglo samo pojaviti u umu bivšeg ili bismo mogli imati dojam da ‘netko’ misli na nas.

Tu počinje zabava: pokušajte duboko zaroniti kako biste saznali što je uopće moglo izazvati to sjećanje. I koliko ste snage stavili iza te misli koja je stvorila dovoljno snage da misle na vas.

Na ova tri horoskopska znaka bivši misli:

1. BLIZANCI

Jedan od razloga zašto vaš bivši možda misli na vas na ovaj dan je taj što dijelite neko određeno sjećanje koje se moglo dogoditi na ovaj dan ili tijekom ovog tjedna. A danas se obilježava neka vrsta godišnjice.

Također je vrlo moguće da se raskid ove veze dogodio tek nedavno i da je jednostavno preblizu vremena da bi vas potpuno gurnuli u stranu.

Iako biste mogli pretpostaviti da je u bijegu i da ima blažen život bez vas. Ono što zapravo rade jest preispitivanje svog kajanja zbog toga kako se prema vama ponašao u prošlosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Što je učinjeno, učinjeno je i ne može se vratiti, međutim, vaš bivši, upravo sada,  misli na vas i na moguće ponovno okupljanje, iako nema hrabrosti stupiti u kontakt s vama po tom pitanju.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2