Pred OVIM zodijacima su LIJEPI, ali i VRLO BITNI događaji na koje dugo čekaju!

Pred OVIM zodijacima su LIJEPI, ali i VRLO BITNI događaji na koje dugo čekaju!

18 ožujka, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ono što želite ovog tjedna je ono što ćete dobiti, stoga budite sigurni da to stvarno želite. To je za vas jedan od onih tjedana supermoći u kojem jedva možete vjerovati koliko ste sretni.

Cijenite ovaj put, ali budite svjesni svojih postupaka.

Dok ste u poziciji da puno toga obavite, provjerite svoj posao kako bi sljedeći tjedan protekao glatko kao što ovaj obećava.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ono što može započeti kao depresivan, usamljen tjedan postupno će se pred kraj tjedna pretvoriti u tjedan ispunjen ljubavlju i ljubavnim obećanjima.

Čekali ste od svoje voljene neke dobre vijesti, a čini se da ćete do kraja tjedna čuti ono što trebate čuti. Također, očekujte tople zagrljaje i puno poljubaca.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovaj ste tjedan u jednom od onih raspoloženja ‘ne uzimajte zatvorenike’, a to se odnosi na vaš stav.

Imate vrlo jasnu ideju o tome što želite postići ovaj tjedan, a da biste to učinili, morate biti uporni s ljudima oko sebe.

Možda će na kraju pomisliti da si ludi genij za svoje napore, ali hej, ti ćeš obaviti posao.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Obično ne volite ‘preuzeti odgovornost’, ali ako morate, morate, a ovaj tjedan zahtijeva da se pojačate i pokažete im tko je šef.

Sasvim je u redu, jer znate kako upravljati ovim brodom, iako će vam možda trebati više vremena od vašeg redovito planiranog tjedna. Do vikenda ćete imati puno vremena za druženje s prijateljima ili romantičnim partnerom.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Neprijateljski osjećaji na radnom mjestu i kod kuće odvraćaju vas ovaj tjedan dok se borite sa svojim osjećajima.

Ovo nije baš onako kako ste zamišljali da stvari budu, ali vam je preostalo da se bavite nečim stvarno i uistinu dosadnim, ali to se mora učiniti, a vi ste taj koji to morate učiniti. Uzmite u obzir da se to moglo dogoditi zbog vašeg vlastitog nemara.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Osjećate se kao da se trudite koliko god možete uravnotežiti svoj život u kući, a ipak postoji nešto što se čini da nikad ne uspijeva, a to je vaš partner.

Opet ste na kraju svoje pameti i ne znate koliko još možete zadržati fasadu ‘biti sretan’. Ovaj tjedan niste zadovoljni svojim kućnim životom, a to bi moglo dovesti do komplikacija.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2