Kreće PERIOD VELIKIH LJUBAVNIH PROMJENA i ŽIVOTNIH RASPLETA na koje MNOGI ZODIJACI nisu SPREMNI!

Kreće PERIOD VELIKIH LJUBAVNIH PROMJENA i ŽIVOTNIH RASPLETA na koje MNOGI ZODIJACI nisu SPREMNI!

18 ožujka, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovo vrijeme će vam pomoći da ojačate svoje povjerenje jedno u drugo. Jer za to vrijeme vaš partner neće oklijevati u izgovaranju svojih mišljenja pred vama, a to vam može dati priliku da se dočepate nekoliko tajni vezanih za njegov život. Ovog tjedna ljubav i intimnost će dominirati životima oženjenih. Zbog toga biste voljeli provoditi više vremena sa svojim supružnikom i osjećati da ga više privlačite. Također, ovaj tjedan ćete dobiti podršku od supružnika. Partner će biti na vašoj strani i pomoći vam u svim zadacima tijekom ovog tjedna. Kao rezultat, osjetit ćete osjećaj svježine u vašoj vezi nakon godina.

 

BIK

Ovaj tjedan nećete moći upoznati svog ljubavnika čak i ako želite, što će ometati ljubav i romansu između vas oboje. Razlog tome može biti intervencija obitelji bilo kojeg od vas dvoje. Ali ovog tjedna vaš bračni život će možda morati proći kroz vrlo teške okolnosti. Zbog toga će vam se um činiti rastresenim i nećete se moći zadržati usredotočeni na bilo koji drugi zadatak čak i ako to želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovog tjedna naići ćete na mnoge takve prilike koje vam mogu pomoći da svoj ljubavni život učinite još jačim. Za to vrijeme, ako je između vas i vaše voljene bilo bilo kakvog prethodnog spora, moći ćete ga u potpunosti riješiti svojim razumijevanjem. Čak i za oženjene ljude, ovaj će tjedan biti sjajan. Jer tijekom tog vremena bit ćete viđeni kako pokušavate ugoditi svom supružniku dok napuštate svoju zonu udobnosti. Ovaj vikend može biti najpovoljniji za vaš bračni život.

 

RAK

Teške situacije koje se događaju u vašem osobnom životu ovog tjedna mogu povećati umor i tugu u vašem životu. To neće samo smetati vama, već se i vaš ljubavnik može osjećati napeto nakon što vidi ove situacije. Ovaj tjedan vaš supružnik može povući ruke unatrag dok zadovoljava vaše dnevne potrebe. Zbog toga vaš um neće biti samo depresivan, već će se povećati i mentalni stres.

 

LAV

Ako govorimo o ljubavnim vezama, tjedan će biti sretan za osobe ovog horoskopskog znaka. Ostat ćete u mirnoj atmosferi sa svojim ljubavnikom i truditi se da ga usrećite, a time će se vaša romansa poboljšati i u vašoj vezi biti dobre snage. Čini se da sa svojim životnim partnerom možete potrošiti puno novca dok s njim tijekom ovog tjedna proživljavate lijepe trenutke. Osim toga, uspjet ćete uživati ​​u ovom vremenu i to će ojačati vaš bračni život.

 

DJEVICA

Ovog tjedna iznimno vam je važno provoditi vrijeme sa svojim ljubavnikom. To će poboljšati vaše razumijevanje i učiniti vaš odnos jačim i boljim nego prije. Ovaj će vam tjedan supružnik pomoći da prevladate svoje slabosti i osjećat ćete se zadovoljni. To će vas natjerati da ponovno razmislite o nekim prošlim odlukama i donesete odluke s nekim prikladnim planovima. Tijekom toga ćete također obratiti pažnju na partnerove misli i ideje.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2