Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 17. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 17. mart

16 ožujka, 2023 0 By Admin

Iako ovaj datum ima povijesno negativan značaj, budući da se smatra ‘Ožujskim idema’, horoskopski znakovi će zaobići sve negativnosti na ovaj dan, jer će glavni utjecaj biti usmjeren na ljubav, ljepotu i zajedništvo.

Gledamo Mjesec u trigonu s Venerom, njegov učinak na nas i kako jedan stari tranzit može napraviti veliku razliku u našim ljubavnim životima.

Danas je dan kada ostavljamo po strani svoje probleme jer, tijekom Mjeseca u trigonu Venera, ne osjećamo da ti problemi koriste našem cilju. A naš cilj je, naravno, održati stvari jakim u našim romantičnim životima. Ovo je dan kada odustajemo od svog uporišta na određenim mišljenjima jer u srcu znamo da moramo donijeti kompromis ako želimo da ovaj zajednički život uspije.

Iako ovaj tranzit možda neće biti dovoljno jak da nadjača ozbiljnije probleme u romantičnoj vezi, barem će dovesti tri horoskopska znaka na istu stranicu kao i njihove partnere, i na neki način, to je sve što nam je trebalo. Zajedničko tlo.

Mjesto za okupljanje i raspravu o onome što nam je na umu bez straha od prijetnje ili raspada. Samo jaki prežive tijekom Mjeseca u trigonu Venera, ali istina je da su mnogi od nas super jaki i mogu preživjeti gotovo sve. Ovo je dar koji Mjesec u trigonu Venera donosi u izobilju.

Tri horoskopska znaka imaju najviše sreće u ljubavi 17. marta:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

U vašem svijetu nema mjesta za probleme, pogotovo kada se oni pojave, a tijekom Mjesečevog trigona s Venerom, osjećat ćete se iznimno uvjereni da je danas potpuno novi dan. Želite biti dobri i nemate problema s idejom da je dogovor u redu.

Vaš partner može biti vrlo dobro raspoložen, a to je dobar početak jer ako ste se bojali prići mu da razgovarate o temi, bit će otvoreniji prema vama zbog energije Mjeseca u trigonu Venere. Također, niste neprijateljski raspoloženi kao inače, što vam omogućuje da se osjećate bolje u vezi sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne ulazite kao razbojnici; voljni ste razgovarati o stvarima s mirom i velikodušnošću duha. Danas je sretan i povoljan dan za vas u ljubavi.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2