LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA od 15. do 31. Marta: OVI znaci ni ne slute kakva im se ljubavna iznenađenja spremaju; netko će biti vrlo, vrlo sretan…

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA od 15. do 31. Marta: OVI znaci ni ne slute kakva im se ljubavna iznenađenja spremaju; netko će biti vrlo, vrlo sretan…

16 ožujka, 2023 0 By Admin

OVAN

Zaljubljive prilike su pred vratima, ali možda će trebati truda da se dođe do toga. Možda ćete žudjeti za novom stimulacijom, ali odustajanje od svojih navika vjerojatno će biti teško. Međutim, partner bi vam mogao rado pomoći da unesete neku malu avanturu u naredne dane, pa delegirajte tu želju. Ako ste slobodni, ostanite otvoreni za mogućnosti i možete pronaći vezu kada to najmanje očekujete.

 

BIK

Značajan drugi vjerojatno ne stanuje u istom prostoru kao što ste vi sada. Ljubavnik bi mogao odgovoriti skeptično kada podijelite svoju svježu ideju. Možda jednostavno oklijeva ljuljati čamac, umjesto toga želi ostati oprezan. Bitno je ne biti frustrirani. Objasnite svoje stajalište i procijenite možete li doći do plodonosnog razumijevanja.

 

BLIZANCI

Dobra vremena idu u ljubavi, a ne dopuštaš im da te prođu. Možete jednostavno uživati ​​u prisutnosti ljubavnika dok oslobađate brige i ponovno se povezujete jedno s drugim. Možda ćete se osjećati kao da lebdite u zraku dok pronalazite kreativne načine da pokažete svoju naklonost. Ako ste slobodni, vaša prirodna volja je u punoj snazi, udahnjujući novi život romantičnim pothvatima. Neka vas živahni entuzijazam vodi kroz vremena ljubavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Istinska intimnost vam je na dohvat ruke. Potiskivanje sebe moglo bi dovesti do površne veze i propuštenih prilika za romantiku, stoga riskirajte proglasiti svoju strast i prihvatiti svoju senzualnu stranu. Otvaranje vrata uzbudljivom istraživanju može vam pomoći da naučite više o sebi u tom procesu, a to znanje možete upotrijebiti za dobrobit trenutne ili potencijalne veze. Bilo da ste sami ili u paru, pronađite kreativan i zabavan način da se izrazite, a ostalo neka pusti korijenje.

 

LAV

Kontrastne predodžbe o intimnosti mogle bi uzrokovati poteškoće s dragim ili ljubavnim interesom. Možda će vam se odbiti pokušaji da spustite gard i da mu se približite. Možda želite živjeti u ovom trenutku, ali on je više utemeljen i usredotočen na održavanje sigurne skladne dinamike. Iako vjerojatno razumijete njegov pragmatičan stav, još uvijek je teško vidjeti se. Mudro je poštivati ​​njegovo raspoloženje. Međutim, ako je voljan, smislite načine za povezivanje koji će vas oboje učiniti sretnima.

 

DJEVICA

Vaša bi se pažnja mogla približiti domu s posebnom osobom. Možda ćete izraziti želju za preobrazbom svog kućnog okruženja s ljubavnikom, čineći ga prikladnim za svoje ukuse. Alternativno, možda postajete stvarni o tome što trebate jedno od drugoga i što oboje možete dati. Ovo je vrijeme da budete autentični, da se povežete na osvježavajuće iskrene načine i učvrstite svoju vezu u tom procesu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2