Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 16. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 16. mart

15 ožujka, 2023 0 By Admin

Ako postoji jedna stvar za koju znamo da moramo učiniti kako bismo održali svoje odnose u vrhunskoj formi, to je komunikacija i iskrenost. Skloni smo upasti u obrasce kada se naviknemo biti s nekim, a kad se jednom počnemo ‘izvlačiti’ s određenim ‘grijesima propusta’, počinjemo misliti da se možemo i dalje izvlačiti s ovom vrstom nekomunikacije. Drugim riječima, vrlo lako možemo upasti u obrazac da ne razgovaramo jedni s drugima i da mislimo da je to u redu.

Nije u redu. Jednom kada se počnemo suzdržavati od svojih partnera, prelazimo od sitnih pukotina do golemog puknuća. I iako to zvuči kao problem s vodovodom, a ne kao briga u vezi, svi znamo da je to istina. Tijekom Mjeseca u trigonu s Jupiterom, hoćemo li imati priliku biti naši vodoinstalateri, što znači da ćemo priznati svoje pogreške, iznijeti svoje propuste i doći do srži stvari kada se radi o tome koliko smo se suzdržavali i koliko smo očajni stvarno želite da stvari funkcioniraju?

Današnji dan nam donosi sreću u ovom dijelu, jer nam Mjesečev trigon Jupiter pomaže da sagledamo širu sliku. Uvidjevši to, spoznat ćemo da osoba koju nazivamo partnerom doista vrijedi uložiti dodatni napor. A također ćemo vidjeti da se i ona osjeća isto. Ovo bi mogao biti početak potpuno nove ljubavne veze za određene znakove Zodijaka.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 16. mart

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Na raskrsnici ste sa svojim partnerom. Oboje ste svjesni svoje ljubavi jedno prema drugom, ali osjećate da se nešto mora popraviti ili će ova velika ljubav postati samo još jedna tužna ljubavna priča koja nije uspjela. Nepokolebljivi ste u tome da to uspije i iskoristit ćete energiju koja dolazi iz Mjeseca u trigonu Jupiter. Budući da je ovdje za parove poput vas da vide pozitivno za razliku od negativnog.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Iako ste možda umorni od pokušaja, još uvijek niste spremni pustiti ovo, a vidjet ćete da tijekom Mjeseca u trigonu s Jupiterom, niti vaš partner nije. Ova energija donosi osvježavajući pogled na ideju mijenjanja sebe i ne čini se strašnim pokušati u ovom trenutku. Još jedan pokušaj donijet će vam veliki uspjeh. Nove oči!

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2