HOROSKOP od 15. do 31. Marta: SREĆA, MIR i BLAGOSTANJE konačno će zavladati životima OVIH znakova, a nakon teških dana to su i zaslužili…

HOROSKOP od 15. do 31. Marta: SREĆA, MIR i BLAGOSTANJE konačno će zavladati životima OVIH znakova, a nakon teških dana to su i zaslužili…

14 ožujka, 2023 0 By Admin

OVAN

Kvadrat vladara vašeg znaka i Neptuna i dalje je vrlo intenzivan, donosi mnogo zbunjenosti i slab imunitet tamo gdje se inače osjećate najbolje. Bez obzira na strahove i neuspjehe s kojima se možete susresti, važno je slijediti prirodan tempo uz dovoljno brige za svoje osnovne fizičke potrebe.

Dobar je trenutak da se vratite zdravoj rutini, navikama koje ste zapostavili ili zaboravili usput. Ono što je dobro vašem srcu trebalo bi vam biti na vrhu liste prioriteta.

 

BIK

Njegovanje veza i ljubavnih veza može mnogo doprinijeti ako u njima postoje ljudi koji su voljni trajno ostati. Neki su odnosi jednostavan izbor, pri čemu o održavanju sigurnosti vaših ograda ne raspravljamo.

Budite onaj koji će vas voditi samo ako ste apsolutno sigurni kamo idete. Ako ne, možda bi bilo bolje informirati se i učiti, vidjeti što okolnosti doista dopuštaju i gdje je potrebno više rada.

 

BLIZANCI

Navikli ste se na neke stvari kada ste možda slijedili sasvim drugačiji put. Pazite da niste zapeli u petlji koja uvijek vodi u istom smjeru i usmjerava vas prema stvarima s kojima se više ne želite susresti ili s kojima se više ne želite baviti u svom životu.

Budućnost je još uvijek nenapisana i u domeni vaše kontrole. Pažljivo slušajte što se govori između redaka i osjetite atmosferu koja vas ima moć gurnuti naprijed.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ne možete jasno povezati um i srce. Ono što se čini pametnim ne ide dobro s ranjivim, emocionalnim izborima, ali postoji tanka linija na kojoj možete potvrditi oba pristupa, a da se i dalje držite svojih zaštitničkih stavova.

Što se više borite s određenom situacijom, to ste bliže pomisli da vam više nije stalo. Ako je prošlo previše vremena bez ikakvih rješenja, trebali biste se zapitati treba li vam iskustvo još uvijek.

 

LAV

Trenutačno imate mnogo toga na umu. Koliko god racionalni mogli biti, ovo je jedan od onih trenutaka kada ne možete u potpunosti vjerovati svojoj prosudbi jer vam glava juri kroz informacije i jednostavno ima previše toga za riješiti. Kontekst svake situacije je neophodan da bismo je razumjeli.

U vašim odnosima postoji dubina koje niste voljni napustiti. Površni dijalozi mogli bi vam uznemiriti vodu i učiniti da se osjećate kao da ne pripadate vezi ili grupi u kojoj se izbjegavaju važne teme.

 

DJEVICA

Što više razmišljate o rješenjima, to ste bliži ponavljanju izbora iz prošlosti. Ne možete razmišljati izvan okvira tako otvoreno kao što biste inače. Bilo bi mudro usporiti, pogotovo ako vas tijelo ili život upozoravaju da ostanete na mjestu i pričekate bolji trenutak za djelovanje.

Ne treba vam previše inicijative da biste se pomaknuli s točke stagnacije, ali trebaju vam osjećaji u redu i vaši izbori što jasniji mogu biti.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2