Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

13 ožujka, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan u tjednu: utorak, 14. ožujka

Ovaj tjedan, posljednja četvrt Mjeseca u Strijelcu aktivira teme oko sretnih prilika koje vas okružuju. Ali nešto je na putu, bilo u vašem vanjskom životu ili u vašem unutarnjem jastvu, što treba otpustiti kako biste to mogli u potpunosti prihvatiti. Sve obilje i avantura koje tražite su tu; morate napraviti prostor da ga primite.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 16. ožujka

Energija Jarca upravlja svim pitanjima sreće; ovog tjedna, nešto veliko tutnji u ovom dijelu vašeg života jer je Pluton u ovom zemljanom znaku u kvadratu s Venerom u Ovnu, aktivirajući tajne i nepoznato. Da biste proširili svoj život na sve načine koje tražite, možda ćete morati otkriti nepoznati faktor koji je utjecao na stvari umjesto vas. Nakon toga, spremni ste za polijetanje.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 16. ožujka

Sunce i Neptun ujedinjuju se unutar Riba ovog tjedna, točnije na dvadeset i petom stupnju, što nosi principe pokretanja i preuzimanja inicijative prema željenom ishodu. Sunce predstavlja akciju, dok se Neptun bavi vašim najdubljim snovima, koje prizemljuje Saturn koji je upravo ušao u ovaj vodeni znak. Sigurno je vjerovati svojim snovima, ali još više zgrabiti prilike kada vam se ukažu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 16. ožujka

Energija Riba upravlja svim pitanjima sreće i obilja za vas. Kako se Sunce i Neptun ujedinjuju unutar ovog znaka, to je vaša prilika da se otvorite i počnete govoriti da svemiru. Ovo koincidira sa Stelijem u Ribama, što znači da vas velika količina božanske energije pokušava navesti da vjerujete u sebe kako ove prilike ne bi bile uzalud. Sav vaš rad u protekloj godini mora vas pripremiti za ovaj trenutak.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan u tjednu: nedjelja, 19. ožujka

Merkur je planet komunikacije i pomoći će upravljati i usmjeravati ne samo riječi koje izgovarate, već i vaše unutarnje misli. U Ovnu će se vrtjeti oko novih iskustava, novih prilika i izlaska iz te vaše zone komfora. Ovaj tjedan će također donijeti neke pozitivne prilike za romantične razgovore; prvo izaberi sebe. Na taj način će vas izabrati osoba koja će vašem životu dodati vrijednost.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 16. ožujka

Venera vlada ljubavlju, financijama i nekretninama. Kako ona ovog tjedna prelazi u znak Bika, osvjetljava vašu devetu kuću, dio vaše karte koji upravlja srećom. Venera u Biku pomoći će vam da odredite što vam je dobro i što također potiče vašu strast kako biste s pouzdanjem mogli iskoristiti neke od ovih uzbudljivih prilika.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2