Evo što se događa 14. marta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog utorka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 14. marta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog utorka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

13 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Morate vjerovati u sve dobre stvari ako ih želite primiti. Ovaj tranzit je aktivirao teme oko sreće, obilja, ekspanzije, putovanja i čak otvarao vašu želju za ponovnim učenjem. Gotovo kao da se vaša želja za životom obnavlja i prisjećate se da radost postoji u životu kada je možete vidjeti. Iako trenutni stelium donosi nove prilike u vaš život potičući vas da izađete iz svoje zone komfora, bili ste izazvani da povjerujete u njega. Uvidjeti da je vrijedno riskirati, ne samo sebe ili život, nego čak i novu ljubav.

Nedavno su vam se stvari vrlo povoljno posložile tako da vam se odjednom čini da vam se nudi toliko toga što ste oduvijek željeli. Pitanje je ipak jeste li si dopustili da sve to primite. I tu današnja energija postaje toliko važna. Hiron i Jupiter vam nude priliku za izlječenje, ne samo općenito, već kako biste prešli ranu usredotočenu na nedostatak i vrijednost. Dakle, možete iskreno vjerovati da zaslužujete sve dobro koje vam je na putu i potpuno ste otvoreni da sve to primite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Današnja energija dolazi u savršeno vrijeme za vas. Energija Ovna upravlja vašim romantičnim vezama i svim pitanjima srca. S nedavnim stelliumom vidjeli ste ogromne mogućnosti za nove početke ili rast unutar postojećih odnosa. Ovo samo po sebi je nešto na čemu ste radili oko godinu i pol dana. To uključuje vašu vrijednost i neboje se zagovarati svoje želje i potrebe. Sada kada vidite da se vaš rad isplatio i osjećate najbolji izazov koji postoji — sposobnost da dobijete ono o čemu ste oduvijek sanjali.

Zato je lakše prihvaćati rjeđe jer nema izazova ne primiti ono što je potrebno jer je to obično status quo. Ali početi se iscjeljivati, rastegnuti se i zatim započeti imati onaj odnos i povezanost koju ste oduvijek željeli može izgledati zastrašujuće. Ali danas vam Jupiter i Kiron pomažu da ne propustite ljepotu i zadovoljstvo koje postoji oko vas. Pogotovo jer se ujedinjuju unutar četrnaestog stupnja Ovna koji predstavlja upravo ovo.

Stranice: 1 2