ČEKA IH TEŠKA i STRESNA SEDMICA: Ako ste Ovan, Vaga i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 13. do 19. marta će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

ČEKA IH TEŠKA i STRESNA SEDMICA: Ako ste Ovan, Vaga i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 13. do 19. marta će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

12 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tjedni kao što je ovaj srećom su štedljivi, a ipak kad se pojave, prožeti hrpom kozmičkih tranzita koji vam se čini pakleno uništavajući mir, jednostavno se pomirite. Dobra si u ovome, Vaga; znaš da ništa nije zauvijek i da ako se moraš potruditi zbog nečega financijskog i što izaziva strah, onda neka bude tako.

Nećete ‘lajkati’ ovaj tjedan jer će vas sigurno natjerati na muku, ali ćete se nositi s tim jer je to ono u čemu ste najbolji. Možda ćete na kraju morati potrošiti MNOGO više novca na nešto što je bilo dio izvornog plana, ali ako ne platite, bit ćete u nevolji. Niste osoba koja prihvaća takav život, pa ćete učiniti ono što se od vas traži i na kraju će sve biti dobro.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Teško vam je biti vrijedan, jer postoji vaša strana koja je divlja i zahtijeva slobodu i pobunu. Nažalost, ti će se snovi morati ostaviti u drugom planu tijekom tjedna od 12. do 18. marta, jer ćete morati smisliti nešto malo prizemnije od pustih snova i poziva na slobodu. Marljivost ima svoju cijenu, a ta cijena je sam novac.
Problemi s novcem bit će riješeni, i iako biste to mogli smatrati šamarom u lice svojim djetinjastim navikama, i dalje ćete težiti onome što je potrebno. Možda čak i otkrijete da vam je plaćanje računa na neki način dobro. Osjećat ćete se mirno kada znate da kada jednom učinite ono što morate, nećete više dugo biti uznemiravani. Samo učini to, Strijelče. I dalje si isti ratnik. Sada samo ratnik koji plaća račune. Sve je dobro.

Stranice: 1 2