3 horoskopska znaka će osoba koju najviše vole OPET PREVARITI i IZDATI za vrijeme Mjeseca u Škorpiji od 12. marta

3 horoskopska znaka će osoba koju najviše vole OPET PREVARITI i IZDATI za vrijeme Mjeseca u Škorpiji od 12. marta

11 ožujka, 2023 0 By Admin

Tri horoskopska znaka suočiće se s nekim oblikom ljubavne boli zbog koje se osjećaju izdano.

Jedan od glavnih problema sa slomljenim povjerenjem od strane nekoga koga volite je taj što ili nemate pojma da će se to dogoditi ili sumnjate da će se to dogoditi prije ili kasnije.

Izdaja, iako je jedno od najrazornijih iskustava koje ljudsko biće može doživjeti, ujedno je i jedno od najčešćih, što je vrlo znakovito kada govorimo o tome kako se mi ljudska bića odnosimo jedni prema drugima.

Izdajemo i izdani smo. Nije 24 sata na dan, ali je svakako tu da ga svatko od nas iskusi u jednom ili drugom trenutku svog života.

Dok izdaja ovisi o nizu razloga, postoje pomagači u ovom dijelu, što znači vanjske sile prirode koje mogu pridonijeti snazi ​​izdaje.

Astrološki tranziti su uvijek tu da preuzmu krivnju, jer su nepristrani i samo ‘rade svoj posao’, ali svejedno, to ništa ne čini boljim. To nam samo daje nešto za okriviti.

Ovaj tranzit je tu da nas stavi u poziciju da budemo ti koji smo izdani.

Kada imamo ovaj tranzit imamo rušenje snova; imamo završetke.

Ovaj tranzit je srcelomac utoliko što dolazi s otkrivanjem. Saznajemo stvari koje bismo voljeli da nikad nismo saznali tijekom ovog vremena, a ono što saznamo slomit će nas i dati nam do znanja da smo izdani.

Ova tri horoskopska znaka će izdati osoba koju vole:

1. RAK

S vremena na vrijeme vjerujete da ste izgradili dovoljno emocionalne bešćutnosti prema oluji, a opet, niste vidjeli da će ova doći. Upravo će vas izdati najvažnija osoba broj jedan u vašem životu.

Da, stavili ste ga na pijedestal, i da, možda ste ga čak idolizirali do neke točke, ali vi ste bili ti koji ste se pripremili za razočaranje koje će vam isporučiti. Izdaja koju ćete osjetiti je u odbijanju koje će vam ova osoba vrlo jasno dati do znanja: ona vas ne želi.

On ne želi biti vaš idol, vaša posebna osoba ili onaj tko je tu da predstavlja važnost u vašem životu. Izdaja je toliko velika da nećete znati kako se nositi s njom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Osjećate da bi vaša ljubav prema toj osobi trebala biti dovoljna, ali ono što niste uzeli u obzir je da je ta osoba njihova vlastita osoba, a ne nužno vaša da njome manipulirate, koliko god vi to nazivali ‘ljubavlju’.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2