VODOLIJA- inteligentna, vrijedna, borbena! Život ju nikada nije mazio, ali poslije svakog pada, USTAJE JOŠ JAČA! Ona je ŽENA RATNICA!

VODOLIJA- inteligentna, vrijedna, borbena! Život ju nikada nije mazio, ali poslije svakog pada, USTAJE JOŠ JAČA! Ona je ŽENA RATNICA!

10 ožujka, 2023 0 By Admin

Inteligentna, iskrena, mudra, vrijedna i borbena. Društvena, brižna i požrtvovana. Pored sebe želi imati samo POŠTENE i DOBRE LJUDE

 

Vodolija nema čvrsto izraženi stil. Ona može biti sramežljiva, tiha, mirna i povučena, a može biti vrlo glasna, energična i dinamična.

U kojem god stilu da se postave, odlično funkcioniraju u svojoj okolini. Često su vrlo inteligentne, a još češće vrlo intuitivne. Imaju razvijeno šesto čudo za ljude. Osjećaju kada je u njihovom prisustvu netko tko nije iskren, i dobronamjeran. Isto tako Vodolije nećete zavarati lažnim smješkanjem.

One vrlo dobro prepoznaju sve vrste manipulacija. Vrlo su pametne i mudre.

Ne boje se raznih izazova. Kada imaju problem, uhvate se s njim u koštac i gotovo da nema problema koji Vodolija neće i ne može riješiti. Veoma su optimistične.

One će u svemu vidjeti svijetlu točku, čak i tamo gdje je zaista nema. Rijetke su te situacije kada se Vodolija prepusti pesimizmu. Sama sebi je najbolji motivator, pa ako i upadne u pesimisitično stanje, vrlo brzo sama sebe pokrene i motivira da nije sve tako crno.

Vodolija je idealna za intelektualne poslove i zanimanja.

Nije joj zanimljivo i dosadan joj je svaki posao u kojemu ne može koristiti svoj um. Najčešće je smirena i tiha, ali isto tako zna veoma burno i agresivno reagirati.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Vodolija je specifična po tome što kao da ima jednu dozu vidovitosti. Ona točno zna gdje će biti i što će raditi  za tri, sedam ili deset godina. Veoma je…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2