DJEVICA – sve što ima stekla je svojim TRUDOM, RADOM i na POŠTEN način. Sa svima će LIJEPO i KULTURNO, sve dok…

DJEVICA – sve što ima stekla je svojim TRUDOM, RADOM i na POŠTEN način. Sa svima će LIJEPO i KULTURNO, sve dok…

10 ožujka, 2023 0 By Admin

DJEVICA – sve što ima stekla je svojim TRUDOM, RADOM i na POŠTEN način. Sa svima će LIJEPO i KULTURNO, sve dok joj ne dirnete u OBITELJ, a onda bolje da vas nema…

 

Ako itko zna u svakom trenutku što želi, onda je to Djevica. Ona ima čvrsto zacrtane ciljeve i u svako doba dana i noći zna što želi, a što ne želi.

Ne pokušavajte ju razuvjeriti, jer odmah da vam kažemo, nećete uspjeti. Djevica kada nešto čvrsto odluči, nitko ju ne može pokolebati ili odvratiti od svog nauma.

Čak naprotiv, ako ju pokušate zaustaviti ili navesti da se predomisli, tek onda ćete vidjeti inat koji se probudi u njoj i tek onda može sve hoće.

Djevica je borac nad borcima, ali pošteni borac. Djevica ne gazi preko drugih da bi ostvarila svoje ciljeve.

Ona je ponosna na svaki svoj uspjeh, jer zna da je do njega došla poštenim putem i da joj nitko na ničemu ne može prigovoriti. Po svojoj poštenosti, Djevica je veoma cijenjena i time se diči kao jedan od najpoštenijih zodijaka.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Djevice su izuzetno vrijedne osobe, ne samo u poslovnom svijetu, nego nego i općenito. Žena djevica je posebno uredna i čista. Njen dom uvijek blista i sve je na svom mjestu. Djevice su…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2