Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 8. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 8. mart

7 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ono što vaš dan čini tako posebnim je to što niste jedini koji želi biti malo lud ili pretjeran. Čini se da ste u potpunosti angažirali osobu s kojom ste i ona je vrlo nadahnuta vašim životnim užitkom. Vaš nedostatak inhibicije, na ovaj dan, tijekom Sunčevog sekstila Urana, nadahnuo je vašeg partnera da vam želi otkriti sve svoje tajne.

Zabavno je to što ovaj otkačeni entuzijazam može samo učiniti vaš odnos dobrim.

Nitko nikoga ne povrijeđuje tijekom sunčanog sekstila Urana, a možda čak otkrijete da je ono što danas naučite o svom partneru nešto što želite proširiti u budućnosti. Danas se osjećate punim nade; daje vam do znanja da ste pronašli nekoga tko je vrlo sličan vama i sasvim vam odgovara.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Tijekom sekstila Sunca s Uranom osjećat ćete se vrlo poput sebe, zbog čega će se osoba s kojom ste osjećati s vama još ugodnije. Ipak je sezona Riba, a tijekom tranzita kao što je Sunčev sekstil Uran, kao da ste dobili dvostruki udarac sreće.

Danas se osjećate slobodno i kreativno, što također može dovesti do zajedničkog iskustva kreativne slobode s osobom koju volite.

Ako je kuhanje tvoja stvar, vas dvoje možete kuhati u ozbiljnom kreativnom izražavanju; pripremite se za jelo, piće, ples i smijeh. Danas ništa nije ozbiljno i sve je besplatno. Osjećat ćete neizmjernu zahvalnost što ste imali ovu sreću jer se čini da će vam stvari ići na svoje. Zabavite se, živite život!

Stranice: 1 2