Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 7. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 7. mart

6 ožujka, 2023 0 By Admin

Kad god razmišljamo o tome da imamo sreće u ljubavi, skloni smo razmišljati o pronalaženju prave osobe ili jednostavno o slaganju s osobom koju već imamo. Ponekad se sreća ne odnosi na neočekivani dobitak novca ili neku veliku promjenu u širem planu stvari. Ponekad je sreća u jednostavnosti.

A na današnji dan, ljubavna sreća o kojoj govorimo je ona koja koristi praktičnost kao svoju snagu. U ljubavi nije sve glamurozno ni uzbudljivo, a za vrijeme Mjeseca u Djevici ovu praktičnu energiju možemo koristiti kao pokretačku snagu dobra.

Lijepo je sjediti i vjerovati osobi s kojom smo u romantičnoj vezi. Nema potrebe da dokazujemo tko smo i nema pritiska da budemo netko tko nismo. Za vrijeme Mjeseca u Djevici prihvaćamo stvari onakve kakve jesu jer su za tri horoskopska znaka stvari prilično dobre ‘kakve jesu’.

Danas ne očekujemo čuda; zahvalni smo što smo proživjeli dan. Imamo ono što želimo, a ako oni nisu savršeni, onda nismo ni mi…a tko uopće želi savršenstvo? Savršenstvo ne ostavlja prostora za razvoj, a kako to vidi osoba koja ima najviše koristi od Mjeseca u Djevici, “sve je dobro u mom svijetu”.

Prihvaćamo naše partnere onakvima kakvi jesu danas, a mi smo zauzvrat prihvaćeni. Budući da ne tražimo ništa više od toga da budemo prihvaćeni, imamo jedan od najboljih dana, jer je prihvaćanje sastavni dio ovog dana.

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavnom horoskopu 7. marta:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Vašem horoskopskom znaku pogoduje Mjesec u Djevici i osjećat ćete se opušteno u vezi s vašom vezom. Niste se osjećali ugodno s osobom s kojom ste od… pa, oduvijek, i to uglavnom zato što si niste dopustili da se opustite u vezi. Provodite toliko vremena pretjerano ga analizirajući da vam se na kraju ne sviđa jer ste skloni vjerovati svojoj analizi, a istina je da ste uvijek bili u krivu.

Današnji dan vam omogućuje da vidite kakvu ste medvjeđu uslugu učinili sami sebi, jer konačno shvatite da ne samo da ste sretni što imate tu osobu, već da vas, iako joj stalno prigovarate, ona i dalje voli i vjeruje u vas . Wow, kakvo otkriće.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To će smiriti vaše obrambene snage i dati vam lagani osjećaj koji ćete imati danas. Lijepo je iznevjeriti svoju obranu, Blizance, i dobro za tebe što si to ostvario. Odavde nadalje postaje samo bolje.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2